Bevrijd je geest

Ben je in staat werkelijk vrij te zijn?

ENG – NL

Situaties
 • Ontwikkeling van je innerlijke kwaliteiten en talenten
 • Behoefte aan meer harmonie in je leven
 • Leren omgaan met crises en je openen voor het nieuwe
 • Als je je niet meer wilt laat leiden door de waan van de dag
 • Bij aanhoudend onzeker, buitengesloten of beschaamd gevoel
 • Als je ongezonde relaties onderhoudt
 • Bij niet verklaarbare boosheid, walging of verdriet
Doelgroepen
 • Volwassenen
Vorm – #3. Bevrijdend Werk
 • Met name cognitief werk, aangevuld waar nodig met systemisch of energetisch werk of het werken met houdings- en gedragsstijlen
 • Zoom meetings of face to face in Eindhoven
 • Duur: 1,5 uur

Wat betekent het om vrij te zijn?
En in je kracht te staan?

Post placeholder image
Bevrijd je geest

Meer vertrouwen

Het is alweer een hele tijd geleden sinds de laatste coachingsessie. Ik wil je nog steeds bedanken voor de coaching die je me hebt gegeven. Ik merk een verschil in mijn "zijn". Ik heb in zekere zin meer zelfvertrouwen en voel me niet meer ondergeschikt aan anderen. Daar ben ik enorm dankbaar voor.

Post placeholder image
Bevrijd je geest

Spiritueel ontwaken

Hoi Wouter, hoe gaat het met je? We kennen elkaar van een opstellingssessie die je in november begeleidde. O, je weet het vast nog! Er heeft in deze periode een enorme transitie in mij plaatsgevonden, ik noem het een spiritueel ontwaken! Je vertelde me toen dat ik heel goed kan weten wat waar is en wat niet, ik moet het alleen leren gebruiken. Nou, kortom, ik zit er nu helemaal in!

Post placeholder image
Bevrijd je geest

Bron van inspiratie

Hoi Wouter, hoe gaat het met je? Ik wilde je even laten weten dat je mijn inspiratiebron bent geweest om een opleiding tot therapeut te gaan volgen. Dit is een van de betere keuzes in mijn leven geweest. Dus bedankt voor de pure, eerlijke en warme manier waarop je me het gevoel hebt gegeven dat er zoveel meer in mij zit!

Post placeholder image
Bevrijd je geest

Mezelf openen

Nog even bijkomen van de indrukwekkende dag gisteren. Veel dingen lijken nu erg nutteloos, dus ik zit echt een tijdje in mezelf om te voelen wat er is gebeurd. Er gaat op dit moment zoveel door mijn hoofd. Nog steeds grote ogen van het huilen van gisteren. Fijn om dat te ervaren en te voelen. Het voelt voor mij dat er een begin is gekomen om mezelf meer te kunnen openen, om meer hier te zijn.

Post placeholder image
Bevrijd je geest

Persoonlijke ervaring

Ik geloof dat je werk niet gemakkelijk voor je te beschrijven is. Maar vanuit mijn perspectief denk ik dat het minder moeilijk is. Je hebt me laten ervaren en voelen wat mijn relaties zijn met mensen en familie. En welke obstakels een rol spelen in de manier waarop ik denk. Toen de rode draad eenmaal duidelijk was, werden oplossingen gevonden. Op een volkomen eerlijke manier kreeg ik inzichten die ik niet voor mogelijk had gehouden.

Post placeholder image
Bevrijd je geest

Verbazing

Ik voelde dat je op de goede weg bent met het ontrafelen van mijn patronen. Op een zachte manier confronterend en verhelderend, maar vooral helend. Ik heb inzichten gekregen die me de rest van mijn leven bij zullen blijven. Ik kijk er met verbazing op terug.

Post placeholder image
Bevrijd je geest

Veilig

Je bent in staat om me te helpen om naar een veilige situatie te komen, alle wapens neer te leggen en me te concentreren op mijn eigen geluk. Dit heeft me geholpen om duidelijkheid te krijgen in mijn situatie en om mezelf en mijn omgeving te scheiden. Om gerichte stappen te zetten waar ik me goed bij voel en die me vooruit helpen.

Kun jij vrij zijn?

Kun je leven zonder conflicten, zonder energieverlies? Niet worstelend, niet twijfelend, maar vol leven?

Als je naar jezelf kijkt met meningen, overtuigingen, emoties, conclusies, dan kijk je met vertekening. Er ontstaat een conflict tussen het feit en je overtuigingen en daardoor verlies je energie. Het leven zal er niet eenvoudiger van worden. Als je geen projecties, vooroordelen of conclusies hebt, kun je in elke situatie rationeel, gezond en met capaciteit handelen. Er bestaat dan geen verlies van energie. Er is dan geen verwarring.

bewustzijnscoaching

“Bewustzijn is het hele veld waarin gedachten functioneren en relaties bestaan”

Waarom is het belangrijk om voorbij aan het menselijk bewustzijn te werken als je jezelf wilt bevrijden?

Omdat je altijd iets nieuws in contact brengt met reeds bekende ervaringen, herinneringen en kennis kun je niet helder waarnemen. Als je het vermogen wilt hebben om fris te denken, als je nieuwe manieren wilt vinden die geen projectie zijn van je beelden en verbeeldingskracht moet je geest vrij zijn.

Om het nieuwe te kunnen zien, moet je in staat zijn het waar te nemen!
Bewustzijnscoaching is een manier om je vertrouwd te maken met het begrijpen en zien van jezelf. Een manier om fris, krachtig en vrij te denken.

HOE BEGINNEN WE ONSZELF TE BEGRIJPEN?

Bewustzijnscoaching biedt:

 • Een eerlijke, veilige en niet-oordelende setting
 • Samenwerking bij reflectie en onderzoek
 • Leren helder door vooroordelen en overtuigingen te zien. Het kost veel energie om vrij van je patronen en het collectieve bewustzijn te komen
 • Capaciteit voor begrip. Met begrip wordt niet een soort mening, analyse of evaluatie bedoeld, maar dat we samen onbevooroordeeld observeren. Uiterlijk observeren (wat er in de wereld gebeurt), maar ook wat er innerlijk met je gebeurt. Fysiek, emotioneel, mentaal, psychisch
 • De kracht van het werken op verschillende niveaus. Door op cognitief, systemisch en energetisch niveau te werken eventueel aangevuld met houding- en gedragsstijlen
Bevrijd je geest

We kunnen onszelf nooit bevrijden en we kunnen nooit in onze kracht komen, als we alleen in het cognitieve veld van gedachten, beelden en overtuigingen blijven.

Boek een persoonlijke sessie

Bewustzijnscoaching

Bevrijd je geest
 • Voornamelijk cognitief werk en ook energetisch en systemisch
 • Online (via zoom) of op locatie in werkruimte Eindhoven
 • 1,5 uur durende sessies
 • Vanaf €80 / uur (incl. btw)
Je kunt werken op lokatie in Eindhoven of thuis
Je betaalt per sessie en boeken is simpel en veilig
Als je vanuit huis wilt werken ontvang je direct na je boeking een email met een zoom-link voor de geplande sessie

Ander bevrijdend werk

Vrij van angst, depressie en stress

Werken vrij van spanning, oordeel, uitleg of controle
Schrijf je in
en blijf op de hoogte
Je kunt je elk moment uitschrijven voor de nieuwsbrief.

Deze site gebruikt cookies zie het privacybeleid.
Oké

Stel je vraag