Energetische therapie

Wil je aan het werk met je eigen situatie? Energetisch kracht ontvangen? Verlichting ervaren van symptomen, klachten of pijn? Ook geestelijk? Dan is dit werk iets voor jou.
Energetische therapie levert in veruit de meeste gevallen direct merkbare hulp bij ziekte of klachten. Dit werk ondersteunt je zowel lichamelijk als geestelijk. Het helpt blokkades op te heffen en is geschikt voor mensen van alle leeftijden. Je kunt in Eindhoven werken of gewoon vanuit je eigen huis.
Voor wie

Lichamelijke gezondheid

Acute en chronische symptomen en pijn
Auto-immune ziekten
Bijwerkingen van medicijnen
Intensieve medische behandelingen/operaties
Lichaamsorganen/-delen die niet goed functioneren
Moeilijk te genezen aandoeningen en ziektes
Psychosomatische klachten
Revalidatie en herstel

TIA

/(Mini) beroerte

Geestelijke gezondheid

Alle vormen van angst, inclusief: ptsd, ocd, collectieve angsten, emotionele angsten

Burn-out

(Chronische) vermoeidheid
Geschiedenis van misbruik
Milde of heftige vormen van stress
Suïcidale gedachten

Trauma

resultaten
systemisch coach - systemisch werker - systemisch therapeut
Op unieke wijze
“De meest gehoorde feedback die ik ontvang is dat mijn werk mensen overeind houdt. Dat het de impact van medische behandelingen versterkt en dat ze geen idee hebben wat ik nou precies doe.
En inderdaad er is geen enkel woord groot genoeg om te beschrijven wat hier gebeurt.”
Kanker
Het gaat goed met mij. De hoofdpijn is weer weg inmiddels en ik heb wat meer energie dan tot nu toe. Dank je wel lieve man
Revalidatie
In 2012 heb ik een ongeluk gehad en daarbij mijn elleboog gebroken. De pijn ging nooit weg en mijn arm bleef pijnlijk. Nadat ik Wouter 3 keer had bezocht, kon ik weer op mijn arm liggen (iets wat ik 5 jaar niet had kunnen doen). Een maand later was mijn arm helemaal niet meer gevoelig en pijnlijk. Bedankt voor je liefdevolle behandeling samen met een flinke dosis humor.
Kanker
Ik heb vlak voor mijn derde chemo de gesprekken en behandeling als heel mooi ervaren. Voelde echt de warmte, kracht en liefde in mijn lichaam komen. Bedankt voor dit alles.

Moeilijk te genezen

Ik heb vlak voor mijn derde chemo de gesprekken en behandeling als heel mooi ervaren. Voelde echt de warmte, kracht en liefde in mijn lichaam komen. Bedankt voor dit alles.

TIA

Hallo Wouter. Welke wonderen kun je verrichten. Het verschil nu met mijn moeder is al heel goed zichtbaar. Na de afstandsbehandeling heeft ze ook direct minder pijn. Zo blij mee. Heel erg bedankt voor alles.

Chronische ziekte

Wouter heeft me 3 keer behandeld. De eerste keer op afstand. Dat was een bijzondere en intense ervaring. Het leek alsof mijn buik in brand stond. De tweede en derde behandeling waren in zijn praktijk. Wat een liefdevolle ervaring was dat, wauw. Het heeft de problemen in mijn onderbuik enorm verbeterd en ik geniet weer van het leven.

Kanker

Hoi Wouter, Bedankt want alles begint te veranderen in mijn leven. Ik sta inderdaad steeds meer in mijn kracht, dat merken anderen ook! Maar ik kan de dingen ook positiever bekijken. Minder obstakels in mijn hoofd, niet uit angst maar meer uit vertrouwen. Ik leef meer in het nu, ik anticipeer niet te veel op wat er door de kanker mogelijk nog mis kan gaan! Heel aangenaam!

Burn out

De druk in mijn hoofd is weg. Ik voel me ontspannen en geef me over aan het onbekende. Bedankt Wouter voor de helende en unieke ervaring.

Kanker

Ik kreeg een rustig gevoel over mezelf en kan de situatie makkelijker accepteren. Bedankt voor de mooie en liefdevolle sessie.

Stress

Wouter, bedankt voor de mooie en lieve behandeling gisteren. Ik heb eindelijk goed en diep geslapen. Ik voel me weer wat dichter bij mezelf, zelfverzekerder.

Corona

Tijdens de behandeling op afstand viel ik in een diepe slaap en toen ik wakker werd was ik volkomen kalm en volledig bij bewustzijn. De milde coronaklachten en angstige gevoelens over de situatie in de wereld zijn verdwenen. Ik voel mezelf weer. En sindsdien slaap ik goed. Bedankt Wouter.

Sterftebegeleiding

Zij: Je stuurt me wel een factuur he? Ik: Wat voor bedrag moet ik er dan opzetten? Zij: Onbetaalbaar!

Moeilijk te genezen

Twee maanden geleden kwam ik bij je op consultatie. Mijn rechterschouder zat op slot en ik had veel pijn. Je hebt me toen uitgebreid behandeld. Mijn schouder en ik zijn nu veel beter. Ik ben al vergeten dat het zoveel pijn deed. Via deze mail wil ik je nogmaals bedanken voor je bijdrage aan het herstel van mijn schouder.

Kanker

Ik wil je ff laten weten dat ik me heel fijn voel en lekker aan de wijn zit! Ik kan zelfs beter ademhalen.

Moeilijk te genezen

Ik heb je behandeling als bijzonder en zeer intensief ervaren. De afgelopen dagen heb ik heel veel gehuild en voelde ik mij misselijk en druk in mijn hoofd. Het punt dat duidelijk werd is voor mij erg moeilijk, ik heb hier nog nooit aan gedacht, maar er vallen heel wat zaken op zijn plek.
Bedankt voor de inzichten en je liefdevolle behandeling.

Revalidatie

Ik kom net uit het ziekenhuis voor controle bij de longarts. Alles was goed met mijn longen en ik hoef niet meer terug te komen. Ik vroeg ook of de scheur in het middenrif die ik de afgelopen 15 jaar heb gehad nog steeds hetzelfde is of is afgenomen. Ze heeft het gemeten en het verschilde 1 cm. Ik ben erg blij dat ik beetje bij beetje vooruitgang boek. Dank je wel.

Kanker

Lieve Wouter het gaat heel goed met mij. Donderdag lekker geluncht buitenshuis, gisteren een uurtje gepraat met 2 buurvrouwen en vannacht weer eens een hele nacht geslapen. Voel me lekker en kom kennelijk een beetje uit mijn cocon!

Angst

Het voelde als een bevrijding om de angsten van mijn schouders te laten glijden en bij jou achter te laten. Ik merkte direct verschil. Ik was meer ontspannen, durfde meer en voelde me beter. De afgelopen weken merkte ik ook dat ik me makkelijker kan uiten en dat ik beter kan aangeven wat ik wil en nodig heb. Echt fantastisch!

Kanker

Gaat heel goed met mij! Voel me lekker, zoals toen er niets aan de hand was! Dank je wel.

Revalidatie

Ik voel me minder moe en een stuk stabieler nu. Opmerkelijk maar wel heel fijn. Dank je wel weer voor jouw hulp. Zou zomaar kunnen dat ik daarom nu beter voel hoe het in me is.

Kanker

De hoofdpijn is er inderdaad niet meer. Heel af en toe een vleugje aan de rand. Dat werkt als reminder (dat ik er niets van hoef te vinden) en verdwijnt dan ook snel weer. Het was erg fijn, jouw behandeling.

Pijn

Je behandelde mijn acute oorpijn op afstand en ik belandde in een diepe slaap thuis op de bank.
Ruim een uur later werd ik wakker. Ik las je sms met de vraag of de pijn was afgenomen en dat ik waarschijnlijk slaperig zou worden. Geweldig. Je zei dat het goed zou zijn om eraan toe te geven. De ontsteking was er nog, maar was veel draaglijker geworden.

Kanker

Van de week erg gekwetst door mijn zus, zij gaf oordeel over mij wat betreft ziek zijn. Ik barstte uit in huilen. Dat kan ik nu. Het voelde voor mij heel fijn dat ik nu wel mijn emotie aan haar kon laten zien en voelen.

Chronische ziekte

Beste Wouter, bedankt nogmaals. Meteen na ons werk ging het heel goed met me. Ik voelde een grote bevrijding. Nu een jaar later heb ik nog steeds geen erge klachten gehad van mijn buik. Ik kan er veel makkelijker mee leven. Hartelijke groeten.

Kanker

Ik heb vlak voor mijn derde chemo de gesprekken en behandeling als heel mooi ervaren. Voelde echt de warmte, kracht en liefde in mijn lichaam komen. Bedankt voor dit alles.

Kanker

Het gaat een stuk beter met mij. Sinds vrijdag voel ik mij minder moe en verscheen er weer een lach op mijn gezicht. Merk dat ik elke dag vooruit ga en meer energie krijg.
Op vrijdag merkte ik ook dat ik minder pijn aan mijn rechter onderarm had, iets waar ik al maanden last van heb. Het doemdenken heeft plaats gemaakt voor positiviteit. Enorm fijn dat dit door jouw behandeling allemaal in gang gezet is!

Moeilijk te genezen

Je helpt echt genezen. Ik heb het gevoel dat je echt iets met mijn knie hebt gedaan in tegenstelling tot al die andere therapeuten waar ik geweest ben.
Boeking
(01)
Energetische behandeling in de werkruimte in Eindhoven
Duur: 1 of 1,5 uur
€ 90 / uur (incl btw)
  • Voor als je ziek bent of klachten hebt
  • Als je ernstig ziek bent raad ik je aan de eerste keer een energetische behandeling in Eindhoven te selecteren
  • Als je wordt geleid door de waan van de dag
(02)
Energetische werk op afstand (inclusief videobellen)
Duur: 40 min tot 1 uur
€ 69 per sessie (incl btw)
  • Voor als je ziek bent of klachten hebt
  • Als je ernstig ziek bent raad ik je aan de eerste keer een energetische behandeling in Eindhoven te selecteren
  • Als je wordt geleid door de waan van de dag
(03)
Energetische behandeling thuis of in het ziekenhuis
Duur: 1,5 uur
€ 135 (incl. btw en excl. reiskostenvergoeding)
  • Voor als je bedlegerig bent of in geval van sterfte
  • Van te voren bespreken we in onderling overleg de situatie en mogelijkheden
  • Op aanvraag
FAQ

Wat is energetische therapie?

Energetische therapie behoort tot de alternatieve geneeswijzen, die zich richt op het herstellen van de energiebalans in het lichaam en de geest. De vormen waarmee ik werk zijn aanraking/handoplegging ook wel magnetiseren en het werken op afstand.

Energetische therapie hoe gaat dat?

De eerste sessie begint met een kennismakingsgesprek. Bij dit werk hoef je je situatie niet altijd uit te leggen. De energie is er wel. We praten zoveel het wenselijk en functioneel is.
Ik begeleid je in de voorbereiding waar nodig, zodat we zo goed mogelijk kunnen werken.
 
Energetische therapie Eindhoven (in de werkruimte op Strijp-S) houdt in dat we werken via aanraking van het lichaam (meestal rug en hoofd). Kleren blijven aan en je kunt daarbij zitten of liggen. Intieme plekken worden niet aangeraakt.
 
Bij het werken op afstand werken we energetisch ongeveer een half uur. Hierbij kun je lekker liggen of zitten in je favoriete stoel. Gedurende dit werk houden we de lijn open of we hebben na afloop contact om de bevindingen te delen. Zoals jij het prettig vindt.

Wat doet een energetische healing of behandeling?

Energetische therapie ervaringen zijn heel verschillend. In de regel voel ik je situatie (pijn, stress, angst, etc) als we een tijdje praten. Meestal kunnen we we daar direct iets aan doen. Dus als je een paar minuten met me praat kun je verlichting van pijn en symptomen merken. Daar hoef ik je dus niet altijd voor aan te raken.
 
Je ontdekt ook tijdens een eerste sessie in hoeverre mijn werk je kan helpen. Er zijn zeker situaties waar mijn werk niet kan brengen, wat je graag zou willen. Van te voren valt dit niet te bepalen, je moet met me aan het werk om het te ontdekken.

Wat voel je na een energetische behandeling?

Na een energetische behandeling voel je je rustiger, krachtiger en meer bij jezelf. Het kan voorkomen dat we langer dan een uur moeten werken om dit resultaat te bereiken. Soms ook ervaar je deze effecten de volgende dag of merk je enkele weken later dat het langzaam steeds beter met je gaat. Soms ben je bruisend van energie, soms wil je graag blijven liggen. Soms voel je je zo verbonden met het leven dat je als het ware wakker wordt midden in je leefsituatie. Kortom het is heel verschillend.
 
Wat je precies ontvangt is wat je nodig hebt om je levenspad bewuster en krachtiger te bewandelen. Natuurlijk binnen dat wat ik energetisch kan aanreiken.

Wat doet een energetisch therapeut?

Ik werk via aanraking en op afstand. In beide gevallen volg ik de energie in de verbinding. Dit is mijn passie. Daarbij wordt universele energie uitgewisseld, die voor veel mensen en situaties direct merkbaar is.

Energetische therapie zwangerschap

De energetische therapie die je bij mij kunt ontvangen sluit aan bij jouw levenssituatie. Het kan geen kwaad dus ook niet als je zwanger bent.

Energetische therapie kind

Meestal werk ik met kinderen die serieuze problemen hebben om hun draai in dit leven te vinden. Dit kunnen geestelijke problemen zijn, anorexia, extreme kwaadheid of overgevoeligheid. Als je één van de verantwoordelijke ouders bent, kun je contact met mij opnemen. Dit is prachtig werk waarbij we het kind niet altijd bewust hoeven te betrekken. Dit is afhankelijk van de situatie.
Wat kost een energetische behandeling?
De kosten van een energetische behandeling zijn voor alle aandoening en ziekten hetzelfde. Er is wel een klein verschil of we op afstand werken of in de werkruimte in Eindhoven. Zie hiervoor de actuele prijzen als je boekt.

Energetische therapie vergoeding

Bij mijn werk is het niet mogelijk om behandelingen deels vergoed te krijgen via een zorgverzekeraar.

MAAK CONTACT

Werk met mij samen
en ervaar wat mogelijk is

© 2023 – Wouter Bosch