Voorbij aan pijn, ziekte en klachten

Sessies voor verlichting van kleine klachten tot aan begeleiding van ziektes als kanker. Rechtstreeks thuis, in de werkruimte in Eindhoven of in een ziekenhuis. Dit werk werkt aanvullend aan elke therapeutische of medische behandeling.

ENG – NL

Situaties
 • Acute and chronische symptomen en pijn
 • Ziektes die moeilijk te genezen zijn
 • Psychosomatische klachten
 • Lichaamsorganen/-delen die niet goed functioneren
 • (Mini) beroerte/ TIA met of zonder uitval van lichaamsfuncties
 • Auto-immune ziekten
 • Kanker in al zijn variaties
 • Levensbegrenzende ziekten
 • Negatieve gevolgen van medicijnen
 • Intensieve medische behandelingen/operaties
 • Rehabilitatie
Doelgroepen
 • Babies
 • Kinderen
 • Volwassenen
Vorm – #2. Energetisch Helen
 • Hoofdzakelijk energetisch werk waar nodig aangevuld met cognitief en systemisch werk
 • 1 of 1,5 uur
 • Je kunt thuis werken, maar ook in de praktijkruimte in Eindhoven. Ook als je bedlegerig bent of in het ziekenhuis ligt bestaan er mogelijkheden
Hoe het werkt

Wat is energetisch helen?

Energetisch Helen ondersteunt je lichaam en je geest. Symptomen zoals pijn nemen af. Je krijgt een overschot aan energie. Dit maakt je evenwichtiger en krachtiger voor elke situatie. Het brengt je dichterbij jezelf.

De kern van het werk is het waarnemen en opheffen van blokkades op metafysisch niveau. Hoewel we niet kunnen zien wat er gebeurt, voelen je zintuigen het. Ook praten we tijdens sessies of werken we systemisch als dat nodig is. Je kunt op deze manier je openen voor de bron van je situatie.

Energetisch Helen helpt je naar een staat van meer flow, rust en verbinding. Dit resulteert uiteindelijk in vooruitgang. Voor iedereen zijn de ervaringen en resultaten anders.

“Met Energetisch Helen kies je voor een liefdevolle manier van zorgen voor jezelf, voor je situatie en je herstel.”

wat is energetisch helen

Wat kun je verwachten van Energetisch Helen?

Post placeholder image
Voorbij aan pijn, ziekte en klachten

Chemo

Het gaat een stuk beter met mij. Sinds vrijdag voel ik mij minder moe en verscheen er weer een lach op mijn gezicht. Merk dat ik elke dag vooruit ga en meer energie krijg. Op vrijdag merkte ik ook dat ik minder pijn aan mijn rechter onderarm had, iets waar ik al maanden last van heb. Het doemdenken heeft plaats gemaakt voor positiviteit. Enorm fijn dat dit door jouw behandeling allemaal in gang gezet is!

Post placeholder image
Voorbij aan pijn, ziekte en klachten

Kanker overleven

Hoi Wouter, Bedankt want alles begint te veranderen in mijn leven. Ik sta inderdaad steeds meer in mijn kracht, dat merken anderen ook! Maar ik kan de dingen ook positiever bekijken. Minder obstakels in mijn hoofd, niet uit angst maar meer uit vertrouwen. Ik leef meer in het nu, ik anticipeer niet te veel op wat er door de kanker mogelijk nog mis kan gaan! Heel aangenaam!

Post placeholder image
Voorbij aan pijn, ziekte en klachten

Intense ervaring

Wouter heeft me 3 keer behandeld. De eerste keer op afstand. Dat was een bijzondere en intense ervaring. Het leek alsof mijn buik in brand stond. De tweede en derde behandeling waren in zijn praktijk. Wat een liefdevolle ervaring was dat, wauw. Het heeft de problemen in mijn onderbuik enorm verbeterd en ik geniet weer van het leven.

Post placeholder image
Voorbij aan pijn, ziekte en klachten

Schouder

Twee maanden geleden kwam ik bij u op consultatie. Mijn rechterschouder zat op slot en ik had veel pijn. Je hebt me toen uitgebreid behandeld. Mijn schouder en ik zijn nu veel beter. Ik ben al vergeten dat het zoveel pijn deed. Via deze mail wil ik je nogmaals bedanken voor je bijdrage aan het herstel van mijn schouder.

Post placeholder image
Voorbij aan pijn, ziekte en klachten

Gebroken elleboog

In 2012 heb ik een ongeluk gehad en daarbij mijn elleboog gebroken. De elleboog moest geopereerd worden en ik leerde mijn arm weer te gebruiken. Maar de pijn ging nooit weg en mijn arm bleef zacht. Nadat ik Wouter 3 keer had bezocht, kon ik weer op mijn arm liggen (iets wat ik 5 jaar niet had kunnen doen). Een maand later was mijn arm helemaal niet meer gevoelig en pijnlijk. Bedankt voor je liefdevolle behandeling samen met een flinke dosis humor.

Post placeholder image
Voorbij aan pijn, ziekte en klachten

Helder

Je sessie gaf me een nieuw perspectief op een thema dat al mijn hele leven speelt. Ik heb jarenlang veel therapeutisch werk aan mezelf gedaan. Ik ervoer dit pijnpunt in mij alsof het voor het eerst duidelijk voor me was. En ik was ook verbaasd dat ik deze pijn al zo lang als ik me kan herinneren als normaal ervaar.

Post placeholder image
Voorbij aan pijn, ziekte en klachten

Acute oorpijn

Je behandelde mijn acute oorpijn op afstand en ik belandde in een diepe slaap thuis op de bank. Ruim een uur later werd ik wakker. Ik las je sms met de vraag of de pijn was afgenomen en dat ik waarschijnlijk slaperig zou worden. Geweldig. Je zei dat het goed zou zijn om eraan toe te geven. De ontsteking was er nog, maar was veel draaglijker geworden.

Post placeholder image
Voorbij aan pijn, ziekte en klachten

Ziekenhuis

Ik kom net uit het ziekenhuis voor controle bij de longarts. Alles was goed met mijn longen en ik hoef niet meer terug te komen. Ik vroeg ook of de scheur in het middenrif die ik de afgelopen 15 jaar heb gehad nog steeds hetzelfde is of is afgenomen. Ze heeft het gemeten en het verschilde 1 cm. Ik ben erg blij dat ik beetje bij beetje vooruitgang boek. Dank u.

 • Energetisch Helen verlost je van symptomen en klachten. Dit betekent dat je normaal gesproken tijdens of na een eerste sessie verlichting van pijn, angst of andere symptomen kunt voelen. Ook als je symptomen sterk met je verbonden zijn.
 • Als we werken met chronische situaties of diepe ziekten (zoals kanker) gaan we stap voor stap te werk. Zo kun je je steeds meer bewust worden van jezelf en je situatie. Diep bewust zijn van een situatie bevrijd je. Je groeit voorbij aan je situatie.
 • Dit werk verlicht ook mentale of emotionele stress veroorzaakt door het hebben van een ziekte of van pijn. Je bent in staat om meer bij jezelf te blijven in moeilijke tijden. En dit is erg belangrijk. Probeer je situatie te containen (bij je te houden).
 • Wat je aandoening ook is of welke medische behandeling je ook ondergaat dit werk ondersteunt je. En er bestaan geen negatieve bijwerkingen. Het enige ongemakkelijke aspect dat kan optreden, is dat de symptomen die verband houden met het lichaam tijdelijk toenemen voordat ze afnemen.

Energetische helen helpt bij snelle symptoom verlichting, wanneer je een ziekte hebt of last hebt van klachten. Het biedt energie voor directe ondersteuning. Naast het verdwijnen van symptomen zullen je lichaam en geest zich meer bewust worden van de disharmonie en weer harmonie kunnen ervaren. Deze diepgaande ervaringen zijn mooie stimulansen op weg naar herstel en gezondheid.

Boek een persoonlijke sessie

Energetisch Helen

Voorbij aan pijn, ziekte en klachten
 • Energetisch en cognitief werk (waar nodig ook systemisch)
 • Online (via zoom) of op locatie in werkruimte Eindhoven
 • 1 of 1,5 uur durende sessies
 • Vanaf €80 / uur (incl. btw)
Je kunt genieten van het werk in Eindhoven, thuis of vanwaar je maar wilt
Als je kunt, doe jezelf een plezier en hou de rest van de dag vrij
Je betaalt per sessie en boeken is simpel en veilig
Als je vanuit huis wilt werken ontvang je direct na je boeking een email met een zoom-link voor de geplande sessie
Energieondersteuning is ook mogelijk zonder zoomsessie bijvoorbeeld als je in het ziekenhuis ligt. Laat me weten hoe ik je kan helpen
Aanvullend aan elke therapeutische of medische behandeling

Ander HELEND werk

Vrij van angst, depressie en stress

Werken vrij van spanning, oordeel, uitleg of controle
Schrijf je in
en blijf op de hoogte
Je kunt je elk moment uitschrijven voor de nieuwsbrief.

Deze site gebruikt cookies zie het privacybeleid.
Oké

Stel je vraag