Energetische therapie Wouter Bosch
7 juni 2023

4 voordelen van energetische behandelingen voor kanker

Wouter Bosch
Inhoudsopgave

Energetische behandelingen voor kanker

Goede kankerzorg is meer dan een medische behandeling

Kanker veroorzaakt fysieke, emotionele en psychische uitputting, pijn, ongemak en strijd. De dood kan dichtbij komen. En medicijngebruik kan belastend zijn voor je lichamelijke en geestelijke welzijn. Energetische therapie voor kanker ondersteunt je bij deze thema’s. De energie helpt je om innerlijk rustig en gebalanceerd te worden en te blijven. Het helpt ook bij verlichting van klachten en symptomen. Daardoor houden je lichaam en geest energie en kracht over om te leven en te helen.
In sommige gevallen helpt de energie je om gevoelens uit je verleden te verwerken die je bewust of onbewust verdrongen hebt, omdat ze ooit pijnlijk waren. Iets dat vaak bij kanker voorkomt. Mijn werk geeft je de kans om alsnog deze ervaringen en gevoelens op een bepaalde manier te ervaren en los te laten. We hoeven daar niet altijd over te praten.
Als het gaat om agressieve vormen van kanker is er energetisch veel te doen en dat ervaar je zelf ook. Een behandeling voelt fijn voor je. En er valt vaak veel van je af. Hier van te voren gespannen over zijn of je erop voor te bereiden heeft geen zin. Als we zo lang kunnen werken als nodig loop je na een goed uur krachtiger, rustiger en bewuster de deur uit.

Wat is kanker

Ongremde celdeling

De wetenschappelijke definitie van kanker is ongeremde celdeling. Uit onderzoek blijkt dat energetische ontregeling van lichaamscellen kanker veroorzaakt. Deze energetische verstoring zorgt ervoor dat cellen zich zonder remming gaan delen en vermenigvuldigen. De situatie is op hol geslagen.
Energetisch voelt kanker als zwaarte of verdichting. Soms lijkt het alsof het brandt. Zo’n energetische zwaarte of verdichting kan al jaren actief zijn en heeft zo lang al effect op je lichaam.
Belangrijk bij kanker is dat je de kans aangrijpt om met jezelf aan de slag te gaan en rust en ruimte te creëren. Dat is niet makkelijk als je al ziek bent. Een energetische behandeling voor kanker helpt je daarbij. Het geeft je mogelijkheden om je leven te ervaren zoals het is en je weg te gaan. Het ondersteunt je van zwaarte en strijd naar verlichting, rust en ruimte.

Het gaat een stuk beter met mij. Na jouw behandeling voelde ik mij minder moe en verscheen er weer een lach op mijn gezicht. Ik merk dat ik elke dag vooruit ga en meer energie krijg.
Op vrijdag merkte ik ook dat ik minder pijn aan mijn rechter onderarm had, iets waar ik al maanden last van heb. Het doemdenken heeft plaats gemaakt voor positiviteit. Enorm fijn dat dit door jouw behandeling allemaal in gang gezet is!

Effecten van energetische therapie bij kanker

Verlichting van pijn, klachten en symptomen

Het onvoorwaardelijke karakter van de energie maakt het mogelijk dat pijn en andere fysieke, emotionele en psychische klachten verminderen. In sommige gevallen is de werking tijdelijk en soms ook blijven klachten weg. Hierdoor wordt je leven weer prettiger, ben je minder moe en houden je lichaam en geest meer energie over.

Het gaat heel goed met mij! Voel me lekker, zoals toen er niets aan de hand was! Dank je wel.

Toename van innerlijke vrede, rust en levenskracht

Door de energetische behandelingen komt een proces opgang waarin velen hun situatie en kanker kunnen accepteren. Je hoeft dan niet meer te strijden. Want alleen als je niet vecht kun je helen.
Vechten kost per definitie energie en leidt altijd tot meer conflict, verdriet en chaos. Als je niet meer vecht is er meer energie over. En ook de energie waarmee je de strijd, je verdriet en boosheid innerlijk onder controle probeerde te houden wordt daarmee overbodig. Dat geeft rust.

Ik blijf na jouw werk de liefde in mij voelen, dit geeft zoveel kracht waardoor ik mij ondanks de chemo nu best goed voel.

Ondersteuning medische trajecten

Het werken op energetische wijze kan volledig parallel aan elk traject dat je doorloopt. De energie steunt alles wat je doet en dus ook medische behandelingen, coaching, psychiatrie en medicijngebruik. Door dit werk nemen vaak de negatieve bijwerkingen van medicijnen, chemo of immunotherapie af. Mensen willen graag een energetische behandeling direct voor of na een chemo-/immunotherapie behandeling. Ze ervaren dat het de werking versterkt en dat het negatieve effecten zoals een naar gevoel, misselijkheid en moeheid vermindert.

Ik kan dus stellen dat de negatieve impact van de laatste immuun behandeling, mede dankzij jouw behandeling minimaal is. Dat geeft vertrouwen naar de toekomst! Blij mee. Overigens had ik de dag na jouw behandeling voor het eerst in maanden weer eens zin om iets te ondernemen. Gewoon naar de supermarkt dus niets geks, maar het gevoel ergens zin in te hebben was fijn. Dus het gaat goed met mij. Dank je wel daarvoor.

Energetische balans en harmonie bij het sterven

In gevallen waarbij kanker tot overlijden leidt, helpt dit energetisch werk het leven vredig los te laten.

Iemand vlak voor het sterven over wat ik op de factuur zou moeten zetten: ‘Onbetaalbaar’

Ik heb je behandeling als bijzonder en zeer intensief ervaren. De afgelopen dagen heb ik heel veel gehuild en voelde ik mij misselijk en druk in mijn hoofd. Het punt dat duidelijk werd is voor mij erg moeilijk. Ik heb hier nog nooit aan gedacht, maar er vallen heel wat zaken op zijn plek. Bedankt voor de inzichten en je liefdevolle behandeling.

Ik heb de mooie gesprekken en de behandeling enorm fijn ervaren zo vlak voor de operatie. Voelde echt de warmte, kracht en liefde in mij komen. Dank voor dit alles.

Ik voel me heerlijk vrij en blij!

Het gaat goed met mij. De hoofdpijn is weer weg inmiddels en ik heb wat meer energie dan tot nu toe. Dank je wel lieve man.

Ik wil je ff laten weten dat ik me heel fijn voel en lekker aan de wijn zit! Ik kan zelfs beter ademhalen.

Heb je nog een open plekje voor mij op dinsdag? Dan ben ik op tijd klaar voor de chemo ’s middags. Nu gaat het goed met me. Weer minder pijn. Ik zet nog elke dag stapjes daarin.

Energetische behandelingen voor kanker

Eenvoudig en vanzelf

Als we werken zijn we niet op zoek en we forceren niks. We laten de energie stromen. De uitwerking van de energie uitwisseling vormt een direct voelbare, warme en comfortabele ervaring voor je. Je kunt je daarbij volledig ontspannen.
In het geval van agressieve vormen van kanker is het aan te raden om via aanraking te werken. Zeker een eerste keer. Je kunt dit om de zoveel weken herhalen. Waarbij je het kunt laten aansluiten bij jouw innerlijke ontwikkeling, medicijngebruik, eventuele medische ingrepen en reïntegratie in de maatschappij. uitzonderingssituaties werk ik thuis met je.
Het kan gebeuren dat de intensiteit van lichamelijke symptomen (zoals pijn) toenemen alvorens ze afnemen. Dit wordt altijd als dragelijk ervaren.

Ik werk ook energetisch met kinderen. We werken dan meestal op afstand. Het kind hoeft dit niet te weten. Als je een ouder of voogd bent kun je contact met me opnemen.

Hallo Wouter, graag wil ik je laten weten dat het lekker met me gaat. Veel minder last van de bijwerkingen gehad. Nu voelt het of ik alles kan.

Wil je ook geholpen worden?
Wil je werken aan verlichting, rust en ruimte? Dan kun je heel gemakkelijk een afspraak met me maken op deze site.
Mocht je vragen hebben dan beantwoord ik die graag. Je kunt me bellen (tijdens kantooruren) of mailen.
Websites over kanker

Voor meer informatie over ondersteuning bij kanker en contact met lotgenoten kunt je ook terecht op de volgende websites.