Ziekte en herstel

Innerlijke bevrijding

Innovatie kracht
Events
Energetische therapie Wouter Bosch
7 juni 2023

4 voordelen van energetische behandelingen voor kanker

Wouter Bosch
Inhoudsopgave

Brochure: 4 voordelen van energetische behandelingen voor kanker

Wat is kanker ‘energetisch gezien’

De wetenschappelijke definitie van kanker is ongeremde celdeling. Uit onderzoek blijkt dit te komen door de energetische ontregeling van lichaamscellen. Deze energetische ontregeling zorgt ervoor dat cellen zich zonder remming gaan delen en vermenigvuldigen. Energetisch voelt kanker als zwaarte of verdichting. 

Belangrijk bij kanker is dat je krachtig blijft en innerlijk rust en ruimte creëert. Dat is niet makkelijk als je ziek bent. Energetische therapie helpt je daarbij. Het geeft je mogelijkheden om je leven te ervaren zoals het is en je weg te gaan. Het ondersteunt vele mensen innerlijk van zwaarte en strijd naar verlichting, rust en ruimte te gaan.

{

Het gaat een stuk beter met mij. Na jouw behandeling voel ik mij minder moe en verscheen er weer een lach op mijn gezicht. Ik merk dat ik elke dag vooruit ga en meer energie krijg.
Op vrijdag merkte ik ook dat ik minder pijn aan mijn rechter onderarm had, iets waar ik al maanden last van heb. Het doemdenken heeft plaats gemaakt voor positiviteit. Enorm fijn dat dit door jouw behandeling allemaal in gang gezet is!

Wat is energetische therapie?

Kanker veroorzaakt voor velen fysieke, emotionele en psychische uitputting, pijn, ongemak en strijd. Je kunt geconfronteerd worden met de dood. En medicijngebruik kan belastend zijn voor je lichamelijke en geestelijke welzijn.

Energetische therapie ondersteunt je bij deze thema’s. De energie helpt je om innerlijk rustig en gebalanceerd te worden en te blijven. Het helpt ook bij verlichting van klachten en symptomen. Hierdoor houden je lichaam en geest energie en kracht over om te leven.

In sommige gevallen helpt de energie je om bewust te worden van gevoelens die je bewust of onbewust verdrongen hebt, omdat ze ooit pijnlijk waren. Iets dat vaak bij kanker voorkomt. Mijn werk geeft je de kans om alsnog deze ervaringen en gevoelens op een bepaalde manier te ervaren en los te laten. We hoeven daar niet altijd over te praten. De energie van mijn werk helpt je daar onvoorwaardelijk bij.

Als het gaat om agressieve vormen van kanker is er energetisch veel te doen en dat ervaar je zelf ook. Een behandeling voelt dan fijn voor je. En voor veruit de meeste mensen vindt er een zeer warme energie uitwisseling plaats gedurende gemiddeld 45 minuten. De energieoverdracht is niet te forceren en heeft zijn tijd nodig. De meeste mensen voelen direct verschil en lopen na een goed uur krachtiger, vrediger en meer verbonden met zichzelf de deur uit.

{

Het gaat heel goed met mij! Voel me lekker, zoals toen er niets aan de hand was! Dank je wel.

{

Ik heb je behandeling als bijzonder en zeer intensief ervaren. De afgelopen dagen heb ik heel veel gehuild en voelde ik mij misselijk en druk in mijn hoofd. Het punt dat duidelijk werd is voor mij erg moeilijk. Ik heb hier nog nooit aan gedacht, maar er vallen heel wat zaken op zijn plek.

Bedankt voor de inzichten en je liefdevolle behandeling.

{

Ik blijf na jouw werk de liefde in mij voelen, dit geeft zoveel kracht waardoor ik mij ondanks de chemo nu best goed voel.

4 voordelen van energetische behandelingen voor kanker

Verlichting van pijn, klachten en symptomen

Het onvoorwaardelijke karakter van de energie maakt het mogelijk dat pijn en andere fysieke, emotionele en psychische klachten verminderen. In sommige gevallen is de werking tijdelijk en soms ook blijven klachten weg. Hierdoor wordt je leven weer prettiger, ben je minder moe en houden je lichaam en geest meer energie over.

Toename van innerlijke vrede en levenskracht

Door de energetische behandelingen komt een proces opgang waarin velen hun situatie en kanker kunnen accepteren. Je hoeft dan niet meer te strijden. Want alleen als je niet vecht kun je helen.

Vechten kost per definitie energie en leidt altijd tot meer conflict, verdriet en chaos. Als je niet meer vecht is er meer energie over. En ook de energie waarmee je de strijd, je verdriet en boosheid innerlijk onder controle probeerde te houden wordt daarmee overbodig. Dat geeft rust en energie.

Ondersteuning van klinische en medische trajecten

Het werken op energetische wijze kan volledig parallel aan elk traject dat je doorloopt. De energie steunt alles wat je doet en dus ook medische behandelingen, coaching, psychiatrie en medicijngebruik. Door dit werk kun je vaak beter omgaan met bijwerkingen van medicijnen, chemo of immunotherapie. Mensen willen vaak graag een energetische behandeling direct voor of na een chemo-/immunotherapie behandeling. Ze ervaren dat het de werking versterkt en dat het in de regel negatieve effecten zoals een naar gevoel, misselijkheid en moeheid vermindert.

Energetische balans bij het sterven

In gevallen waarbij kanker tot overlijden leidt, helpt dit energetisch werk je diep en geestelijk daarop voor te bereiden.

{

Ik kan dus stellen dat de negatieve impact van de laatste immuun behandeling, mede dankzij jouw behandeling minimaal is. Dat geeft vertrouwen naar de toekomst! Blij mee. Overigens had ik de dag na jouw behandeling voor het eerst in maanden weer eens zin om iets te ondernemen. Gewoon naar de supermarkt dus niets geks, maar het gevoel ergens zin in te hebben was fijn. Dus het gaat goed met mij. Dank je wel daarvoor.

{

Ik wil je ff laten weten dat ik me heel fijn voel en lekker aan de wijn zit! Ik kan zelfs beter ademhalen.

{

Heb je nog een open plekje voor mij op dinsdag? Dan ben ik op tijd klaar voor de chemo ’s middags. Nu gaat het goed met me. Weer minder pijn. Ik zet nog elke dag stapjes daarin.

{

Ik heb de mooie gesprekken en de behandeling enorm fijn ervaren zo vlak voor de operatie. Voelde echt de warmte, kracht en liefde in mij komen. Dank voor dit alles.

{

Iemand vlak voor het sterven over wat ik op de factuur zou moeten zetten: ‘Onbetaalbaar’

Een energetische behandeling verloopt eenvoudig en vanzelf

Als we werken zijn we niet op zoek en we forceren niks. We laten de energie stromen. De uitwerking van de energie uitwisseling vormt een direct voelbare, warme en comfortabele ervaring voor je. Je kunt je daarbij volledig ontspannen.
Het kan gebeuren dat de intensiteit van lichamelijke symptomen (zoals pijn) toenemen alvorens ze afnemen. Dit wordt altijd als dragelijk ervaren.
In het geval van agressieve vormen van kanker is het aan te raden om via aanraking te werken. Zeker een eerste keer. Je kunt dit om de zoveel weken herhalen. Waarbij je het kunt laten aansluiten bij jouw levenspad, medicijngebruik, scans, eventuele medische ingrepen en reïntegratie in de maatschappij. Je kunt in Eindhoven met me werken of in uitzonderingssituaties werk ik thuis met je.

1. Energetisch werken via aanraking

Als we via aanraking werken, dan praten we een tijdje met een kop koffie of thee erbij. Vervolgens raak ik je rug en je hoofd aan met mijn handen. De duur is afhankelijk van de uitwisseling van energie. Gemiddeld is dat bij agressieve vormen van kanker een uur. De eerste keer is er vaak veel te doen en dan kan het een half uur langer duren. Hierbij kun je zitten of liggen. Kleren blijven aan. Indien zinvol en als je dat wil kan er systemisch worden gewerkt (een manier om met de bron of achtergronden van ziekte of klachten te werken).

2. Energetisch werken 'op afstand'

Als we op afstand werken starten we met een telefonisch gesprek of we communiceren via beeldbellen. Daarna gaan we aan het werk. Ik voel je energie, eventuele pijn en de kleinste nuanceverschillen daarin ook op afstand. De energie gaat vanzelf stromen. Het energetische werk duurt gemiddeld iets minder dan een uur. Het is dan fijn zelf te ontspannen en mogelijke sensaties waar te nemen. Maar je kunt bijvoorbeeld ook gewoon een korte wandeling maken. Aan het einde van de sessie wisselen we ervaringen uit.

{

Hallo Wouter, graag wil ik je laten weten dat het lekker met me gaat. Veel minder last van de bijwerkingen gehad. Nu voelt het of ik alles kan.

{

Het gaat goed met mij. De hoofdpijn is weer weg inmiddels en ik heb wat meer energie dan tot nu toe. Dank je wel lieve man.

{

Ik voel me heerlijk vrij en blij!

{

Vanwege je behandeling wordt mijn leven niet meer alleen bepaald door ziekenhuis bezoeken, ik vind weer energie om te leven en dingen te doen.

Wil je ook geholpen worden?

Wil je werken aan verlichting, rust en ruimte? Dan kun je heel gemakkelijk een afspraak met me maken op deze site.
Mocht je vragen hebben dan beantwoord ik die graag. Je kunt me bellen (tijdens kantooruren) of mailen.
Websites over kanker

Voor meer informatie over ondersteuning bij kanker en contact met lotgenoten kunt je ook terecht op de volgende websites.