Energetische therapie Eindhoven

Maak een afspraak

met Wouter Bosch (Energetisch therapeut Eindhoven)

Adres Praktijk energetische therapie

Torenallee 28-22, 5617 BD, Eindhoven (Stijp-S)

Tarief

€69 / sessie van 45 minuten
€129 / sessie van 90 minuten

Opties

De sessie van 45 minuten is ideaal voor kleinere klachten of als je dit werk eens wilt proberen, terwijl ik voor ernstige ziekten zoals kanker of chronische aandoeningen een sessie van 1,5 uur aanraad. Uitwisseling van energie kost tijd. In de regel is er meer energie uitwisseling nodig bij ernstige ziekten.
De langere sessie biedt ook meer ruimte voor een kennismaking of als je wat langer over je situatie wilt praten, maar dit is niet noodzakelijk.

Betalingsmogelijkheden

Creditcard, iDeal, PayPal
Bevestigingsmail
Zodra je een afspraak hebt gemaakt, ontvang je een bevestigingsmail met alle benodigde details. Je bent welkom om te werken aan jouw groei en herstel. Voel je vrij om contact met me op te nemen als je meer informatie wilt over de mogelijkheden van mijn werk voor jouw situatie en herstel.

Waar Energetische therapie je bij helpt

Energetische therapie ondersteunt je tijdens ziekte en met kwalen op de volgende wijze:

N
Verlichting van pijn, klachten en symptomen
N
Stimuleert genezing en herstel
N
Bevordert innerlijke rust en zelfvertrouwen
N
Ondersteuning bij medische trajecten
N
Acceptatie, vitaliteit en levenskracht
Energetische therapie Eindhoven

Feedback en testimonials

Vertrouwen en kracht bij kanker
Hoi Wouter, Bedankt want alles begint te veranderen in mijn leven. Ik sta inderdaad steeds meer in mijn kracht, dat merken anderen ook! Maar ik kan de dingen ook positiever bekijken. Minder obstakels in mijn hoofd, niet uit angst maar meer uit vertrouwen. Ik leef meer in het nu, ik anticipeer niet te veel op wat er door de kanker mogelijk nog mis kan gaan! Heel aangenaam!
Bewustwording en symptoomverlichting
De druk in mijn hoofd is weg. Ik voel me ontspannen en geef me over aan het onbekende. Bedankt Wouter voor de helende en unieke ervaring.
Behandeling bij hersentumor
De hoofdpijn is er inderdaad niet meer. Heel af en toe een vleugje aan de rand. Dat werkt als reminder (dat ik er niets van hoef te vinden) en verdwijnt dan ook snel weer. Het was erg fijn, jouw behandeling.
Behandeling bij ernstige vorm van kanker
Ik heb je behandeling als bijzonder en zeer intensief ervaren. De afgelopen dagen heb ik heel veel gehuild en voelde ik mij misselijk en druk in mijn hoofd. Het punt dat duidelijk werd is voor mij erg moeilijk, ik heb hier nog nooit aan gedacht, maar er vallen heel wat zaken op zijn plek. Bedankt voor de inzichten en je liefdevolle behandeling.
Behandeling bij longkanker
Gaat heel goed met mij! Voel me lekker, zoals toen er niets aan de hand was! Dank je wel.
Revalidatie en herstel
Ik kom net uit het ziekenhuis voor controle bij de longarts. Alles was goed met mijn longen en ik hoef niet meer terug te komen. Ik vroeg ook of de scheur in het middenrif die ik de afgelopen 15 jaar heb gehad nog steeds hetzelfde is of is afgenomen. Ze heeft het gemeten en het verschilde 1 cm. Ik ben erg blij dat ik beetje bij beetje vooruitgang boek. Dank je wel.
Innerlijke groei bij kanker
Van de week erg gekwetst door mijn zus, zij gaf oordeel over mij wat betreft ziek zijn. Ik barstte uit in huilen. Dat kan ik nu. Het voelde voor mij heel fijn dat ik nu wel mijn emotie aan haar kon laten zien en voelen.
Kracht bij kankerbehandeling
Ik heb vlak voor mijn derde chemo de gesprekken en behandeling als heel mooi ervaren. Voelde echt de warmte, kracht en liefde in mijn lichaam komen. Bedankt voor dit alles.

Veel gestelde vragen

Werkwijze: energetische sessie in de Praktijkruimte in Eindhoven
In de praktijkruimte in Eindhoven werk ik met jou via fysieke aanraking. Mijn werk is voelbaar, eenvoudig en concreet. Tijdens een sessie richt ik me doorgaans op je rug en hoofd, waarbij je kleren aan blijven. Je hebt de vrijheid om tijdens de sessie te zitten of te liggen, en er worden geen intieme plekken aangeraakt. We starten de sessie, indien gewenst, met een kopje koffie, water of thee en een gezellige babbel.
Wat doet een energetisch therapeut?
Ik bied je een mogelijkheid om met meer bewustzijn een periode van ziekte te beleven. Door stimulatie van innerlijke kracht, door vermindering van klachten en meer energie voor lichaam en geest wordt je geholpen een leefbare balans te vinden of eruit te groeien. En als het mogelijk is de bron van ziekte los te laten. Mijn holistische werkwijze omvat diverse technieken, waaronder magnetiseren, handoplegging, en afstandswerk. Het vermogen om de energie te voelen en ermee te werken, is iets dat natuurlijk voor mij komt. Dat kan ik sinds mijn kindertijd. Het vindt plaats zonder enige vorm van dwang en ondersteunt effectief andere behandelmethoden zoals psychologie, therapie, klinische ingrepen, of medicijngebruik.

Mijn werk richt zich op het observeren en werken met de energetische situaties die verbetering behoeven. In de verbinding met jou help ik de energetische natuurlijke stroming op gang. Dit wordt over het algemeen als zeer aangenaam ervaren en versterkt je op verschillende niveaus. Tijdens het werk ervaar ik jouw symptomen en klachten op energetische wijze in mijn eigen lichaam. Dit stelt me in staat om zelfs de kleinste veranderingen tijdens de energie-uitwisseling op te merken. Hierdoor kan ik je helpen onderscheiden wat er in je lichaam en geest gebeurt, zodat je jezelf en je situatie beter kunt begrijpen.

Hoe draagt een energetisch therapeut bij aan werkelijke heling en genezing?
Mijn werk kent geen negatieve effecten; hooguit confronteert het je met een onjuist gecreëerd zelfbeeld, innerlijke pijn, een onverwerkt verleden of overtuigingen die niet langer dienend zijn.
Je ontvangt energie om door dit innerlijke proces te gaan en jezelf te bevrijden. Deze processen zijn overigens niet altijd moeilijk of pijnlijk. En het is ook niet altijd nodig alles te duiden. Meestal ontvouwt het zich vanzelf, zonder de noodzaak van expliciete verklaringen en voel je je vrij en opgelucht.

Als je echter bewust wordt van bepaalde belemmeringen en de bevrijding ervan als overweldigend ervaart, sta ik klaar om je te ondersteunen bij de integratie van deze nieuwe verworven aspecten van je bewustzijn. Niet meer dan strikt noodzakelijk is, want anders ben je nog niet vrij. Je kunt dan samen met mij verkennen en begrijpen wat zich aandient. Weet dat de natuurlijke stroom van dit proces vanzelf gaat en de bewustwording van jezelf is.

Energetische therapie kosten

De kosten van een energetische behandeling zijn voor alle aandoening en ziekten hetzelfde. Ik hanteer een prijs die bereikbaar is voor iedereen. Prijzen zijn inclusief btw.

In de praktijkruimte in Eindhoven: €69 voor een sessie van 45 minuten
en €129 voor de standaard sessie van 90 minuten

Energetische therapie vergoeding
In mijn praktijk is het niet mogelijk om de behandelingen (gedeeltelijk) te laten vergoeden door middel van een zorgverzekering.
Liever ondersteuning ontvangen zonder naar Eindhoven te komen?
Werk met me vanuit je huis, je ziektebed of een ziekenhuis waar ook ter wereld en ontvang kracht, rust en geestelijke stabiliteit.

Heb je een vraag? Neem gerust contact met me op! Dan kijken we er samen naar.