Ziekte en herstel

Kracht, vertrouwen, verlichting en hulp bij het genezen van ziekte en klachten

Dit therapeutisch werk is een vorm van natuurlijke genezing om je te helpen helen en herstellen als je ziek bent, last van klachten hebt of moet leren leven met een ziekte.

Energetische therapie helpt bij kwalen maar is ook bijzonder waardevol in het geval van ernstige ziekten, waaronder agressieve vormen van kanker en chronische ziekten.

Ontvang ondersteuning voor herstel en innerlijke groei, zowel in mijn praktijkruimte in Eindhoven of vanuit het comfort van je eigen thuis of het ziekenhuis.

Waarom kiezen voor een energetische behandeling?
1. Verlichting van pijn, klachten en symptomen

Energetisch werk helpt bij het verlichten van fysieke en emotionele pijn, en vermindert ongemakkelijke symptomen.

2. Bevordert innerlijke rust en zelfvertrouwen
Energiewerk draagt bij aan een toename van innerlijke rust en zelfvertrouwen, waardoor je je evenwichtiger en sterker voelt.
3. Ondersteuning bij medische trajecten en medicijngebruik
Het werk biedt waardevolle ondersteuning tijdens psychologische, klinische en medische trajecten, waaronder het verminderen van negatieve bijwerkingen van medicijngebruik en vergroting van het effect. Medicijngebruik is vaak langer vol te houden en kan beter door het lichaam worden opgenomen.
4. Acceptatie, vitaliteit en levenskracht
Energietherapie helpt je om je levenssituatie diepgaand te accepteren, waardoor je niet langer hoeft te vechten tegen je ziekte. Ook als je niet kunt genezen. Het helpt je bij het stoppen van je innerlijke strijd en bijbehorende energieverlies. Al je energie is dan beschikbaar voor levenskracht, vitaliteit en welzijn.
5. Stimuleert genezing en herstel
Dit werk geeft je energie en veerkracht om te genezen en te herstellen, zowel fysiek, mentaal als emotioneel. Het maximaliseert je innerlijk vermogen en helpt je bij alle aspecten van je zijn.

Voor lichaam en geest

Hieronder vind je een overzicht van de meest voorkomende ziektebeelden, waarmee mensen de laatste 10 jaar bij mij zijn gekomen. De meest frequente aandoeningen waar we mee gewerkt hebben zijn dik gedrukt.

Lichamelijk

 • Behandeling van acute en chronische pijn
 • Ondersteuning bij auto-immuunziekten
 • Verlichting van bijwerkingen van medicijnen
 • Hulp bij coronaklachten
 • Begeleiding tijdens intensieve medische behandelingen en operaties
 • Ondersteuning bij alle gradaties van kanker lees mijn blog hierover
 • Verbetering van de werking van lichaamsorganen en -delen
 • Het aanpakken van moeilijk te genezen aandoeningen en ziektes
 • Verlichting van psychosomatische klachten
 • Revalidatie en herstel na ziekte of letsel
 • Ondersteuning bij TIA’s (mini-beroertes) en hersenbloedingen

Geestelijk

 • Begeleiding bij diverse vormen van angst, waaronder PTSD, OCD en collectieve angsten
 • Energie bij (chronische) vermoeidheid
 • Bewustwording van grenzen voor mensen met een geschiedenis van misbruik
 • Verlichting van milde tot heftige vormen van stress
 • In contact komen met je gevoel bij suïcidale gedachten
 • Traumaverwerking en -behandeling

Feedback en testimonials

Revalidatie van schouder
Ik had last van een chronische ziekte. Wouter heeft me 3 keer behandeld. De eerste keer op afstand. Dat was een bijzondere en intense ervaring. Het leek alsof mijn buik in brand stond. De tweede en derde behandeling waren in zijn praktijk. Wat een liefdevolle ervaring was dat, wauw. Het heeft de problemen in mijn onderbuik enorm verbeterd en ik geniet weer van het leven.
Behandeling bij kanker
Ik heb vlak voor mijn derde chemo de gesprekken en behandeling als heel mooi ervaren. Voelde echt de warmte, kracht en liefde in mijn lichaam komen. Bedankt voor dit alles.
Kracht en acceptatie van je situatie bij kanker
Ik kreeg een rustig gevoel over mezelf en kan de situatie dat ik kanker heb makkelijker accepteren. Bedankt voor de mooie en liefdevolle sessie.
Frozen shoulder behandeling
Twee maanden geleden kwam ik bij je op consultatie. Mijn rechterschouder zat op slot en ik had veel pijn. Je hebt me toen uitgebreid behandeld. Mijn schouder en ik zijn nu veel beter. Ik ben al vergeten dat het zoveel pijn deed. Via deze mail wil ik je nogmaals bedanken voor je bijdrage aan het herstel van mijn schouder.
Meer levenskracht bij kanker
Lieve Wouter het gaat heel goed met mij. Donderdag lekker geluncht buitenshuis, gisteren een uurtje gepraat met 2 buurvrouwen en vannacht weer eens een hele nacht geslapen. Voel me lekker en kom kennelijk een beetje uit mijn cocon!
Bevrijding van angst
Het voelde als een bevrijding om de angsten van mijn schouders te laten glijden en bij jou achter te laten. Ik merkte direct verschil. Ik was meer ontspannen, durfde meer en voelde me beter. De afgelopen weken merkte ik ook dat ik me makkelijker kan uiten en dat ik beter kan aangeven wat ik wil en nodig heb. Echt fantastisch!
Bewustwording
Ik voel me minder moe en een stuk stabieler nu. Opmerkelijk maar wel heel fijn. Dank je wel weer voor jouw hulp. Zou zomaar kunnen dat ik daarom nu beter voel hoe het in me is.
Behandeling agressieve vorm van kanker
Het gaat een stuk beter met mij. Sinds vrijdag voel ik mij minder moe en verscheen er weer een lach op mijn gezicht. Merk dat ik elke dag vooruit ga en meer energie krijg. Op vrijdag merkte ik ook dat ik minder pijn aan mijn rechter onderarm had, iets waar ik al maanden last van heb. Het doemdenken heeft plaats gemaakt voor positiviteit. Enorm fijn dat dit door jouw behandeling allemaal in gang gezet is!
Knie klachten
Je helpt écht genezen. Ik heb het gevoel dat je echt iets met mijn knie hebt gedaan in tegenstelling tot al die andere mensen waar ik geweest ben.
Natuurlijk en eenvoudig

Dit werk komt tot stand door eenvoudigweg contact te maken tussen jou en mij, zonder externe hulpmiddelen. De uitwisseling van energie vindt plaats in een natuurlijke intensiteit die het beste past bij jouw situatie.

Parallel naast elke andere vorm van therapie
Mijn benadering biedt ondersteuning voor alle vormen van therapie, van medicijngebruik tot klinische ingrepen en psychologische trajecten. Wat mijn werk onderscheidt en het bijzonder maakt, is dat het ondersteuning biedt voor je volle zelf en alles wat je doet.
Veilige en krachtige energetische werkwijze
Dit werk is niet schadelijk en functioneert zonder dwang of manipulatie. De uitwisseling van energie kan voelbaar en soms intens zijn, wat in dit soort gevallen noodzakelijk is voor verandering. Het leidt echter nooit tot problemen.
Echte vooruitgang en genezing

Echte vooruitgang en genezing vereisen waar mogelijk het loslaten van persoonlijke vicieuze cirkels en innerlijke belemmeringen. Mijn werk helpt je om deze binnenin jezelf te herkennen en voorziet je van de energie om er wat aan te doen, zelfs als je ernstig ziek bent.

Een wereld van verschil

Hoewel we soms meer zichtbare resultaten zouden willen, biedt dit werk diepgaande voldoening. Het bevordert het tot stand brengen van een bewustere verbinding met jezelf, wat innerlijke rust en kracht geeft. Dit maakt een wereld van verschil als je ziek bent of wilt genezen.

Laat je helpen met je ziekte of kwaal, start of versterk je proces van herstel en genezing.

Dit werk biedt iedereen de kans om op een serieuze manier te werken aan herstel, genezing en de essentie van wat je werkelijk bent: heel. Zonder dwang, vervorming, onderdrukking, maar via bewustwording en/of krachtige energetische steun. Ik bied het prijstechnisch zo aan, dat iedereen erom kan vragen, want mijn werk is er voor iedereen. De positieve effecten van mijn werk zijn bij vast alle ziekten en kwalen gewenst. Het is vriendelijk maar niet altijd lichtzinnig werk, dat je oprecht doet groeien als je ervoor wilt gaan. Je bent welkom.
Je kunt kiezen uit twee werkvormen: Vanuit het comfort van je eigen huis (online) of bij mij in de praktijkruimte in Eindhoven.

Energetische therapie Eindhoven

Werk met me in mijn praktijk aan je gezondheid, welzijn en herstel.
€69 (45min) / €129 (90min)

Energy Healing online

Ontvang de voordelen van energetisch werk vanuit je eigen huis of ziekenhuis.
€65 (45min)

Veel gestelde vragen

Wat is energetische therapie?

Mijn benadering van energetisch therapeutisch werk, handoplegging of magnetiseren is iets persoonlijks en vormt al sinds mijn vroege dagen een integraal onderdeel van mijn leven. Het stelt me in staat conflicten en ziekten buiten mezelf energetisch waar te nemen, ermee te verbinden, energie uit te wisselen en positieve invloed uit te oefenen. De energie-uitwisseling is waarneembaar voor zowel mijzelf en vaak ook voor degenen met wie ik werk. Ik doe dit alleen als je erom vraagt.
Mijn energetisch werk als alternatieve geneeswijze past niet gemakkelijk in een specifieke categorie zoals Reiki. Ik werk met een vermogen waarbij vrijheid een essentieel aspect is. Alleen ongeforceerd kan ik mensen helpen en dit doe ik in de grootste vrijheid. Dus dat betekent ook vrij van elke stroming, religie, derde partij of welke scheiding dan ook. Mijn werk staat in dienst van het geheel.
Energetisch werk was nooit iets waarvoor ik dacht een formele opleiding te volgen. Het is meer een continue vraagstuk in mijn leven. Hoe verhoud ik mij in deze wereld met dit vermogen? Iets dat ik alleen kan ontdekken. Het is het mooiste, zuiverste en meest liefdevolle dat ik kan brengen. Keer op keer laat dit werk zien dat er ondersteuning en bewustwording is wanneer je erom vraagt, ongeacht je situatie.

Wat doet een energetische healing of behandeling?

Energetische therapie ervaringen zijn buitengewoon gevarieerd.
In de regel voel je je meer bij jezelf. Dat betekent meer rust en vertrouwen, je geest is vrij van het continue bezig zijn met pijn, angst en symptomen en je voelt je veel krachtiger.
Al tijdens een eerste sessie of erna ervaar je hoe mijn werk jou kan ondersteunen. Het is onmogelijk om van te voren precies te weten hoe groot de energie uitwisseling wordt, wat je ontvangt en wat jouw lichaam en geest daarmee kunnen; Het volle effect komt door het ervaren van het werk.
Je hoeft daar zelf niks voor te doen of te kunnen.

Wat voel je na een energetische behandeling?

Het kan zijn dat je een bruisende energie in jezelf voelt, of juist een sterke behoefte hebt om rustig te blijven liggen dicht bij je eigen innerlijke kern. Soms ervaar je een diepe verbondenheid met het leven zelf, alsof je fris ontwaakt in het midden van je eigen levenssituatie.
Door het verminderen van ziektegevoelens en het vergroten van zelfverbondenheid, besef je je dat je niet jouw ziekte bent, maar een persoon met een ziekte. Deze bewustwording is uiterst krachtig. Misschien weet je dit rationeel al wel, maar het is van een heel andere orde om dit werkelijk te voelen en er door en door gewaar van te zijn. In elke cel van je lichaam.
Het is raadzaam om de rest van de dag na de sessie vrij te houden, zodat je de gelegenheid hebt om volledig te genieten van de effecten en dat wat nieuw is.

Energetische therapie zwangerschap
De behandelingen die ik aanbied, stemmen af op jouw specifieke levensomstandigheden en zijn veilig, ook als je zwanger bent.
Energetische therapie kind
Met kinderen tot 18 jaar werk ik vaak aan ernstige moeilijkheden die ze op hun levenspad kunnen ondervinden. Deze uitdagingen kunnen variëren van psychische aandoeningen zoals anorexia, extreme woede, tot overgevoeligheid. Ondanks de soms intensieve aard van deze situaties, biedt mijn werk vaak de mogelijkheid tot prachtige ondersteuning, waarbij het kind niet altijd bewust betrokken hoeft te worden, afhankelijk van de specifieke situatie.
Als je een van de verantwoordelijke ouders of voogden bent, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen.
Wat kost een energetische behandeling?

De kosten van een energetische behandeling zijn voor alle aandoening en ziekten hetzelfde. Prijzen zijn inclusief btw.

In de praktijkruimte in Eindhoven: €69 euro/ 45 minuten (incl. btw)
45 minuten live werken op afstand: €65 euro/ 45 mintuen (incl. btw)

Energetische therapie vergoeding
In mijn praktijk is het niet mogelijk om de behandelingen (gedeeltelijk) te laten vergoeden door middel van een zorgverzekering.

Heb je een vraag? Neem gerust contact met me op! Dan kijken we er samen naar.

Thema's

Ziekte en herstel

Innerlijke bevrijding

Innovatie kracht

events