Bevrijdend energiewerk

Kom in contact met je diepste aanwezigheid, kracht en vrede

Ontdek innerlijke rust en vind je basis van vertrouwen. Bevrijd jezelf van dat wat je belemmert, en sta in je kracht.
Dit werk ondersteunt je op natuurlijke wijze bij het bewustworden van jezelf en het in contact komen met het diepst van je wezen. Het schoont je energetisch, stimuleert mentale helderheid en herstelt harmonie in zowel je lichaam als geest.

Wat mensen ervaren van bevrijdend energiewerk

Ik heb me heel anders gevoeld dan anders.
Inderdaad nog niet zo makkelijk om daar passende worden voor te vinden.
Meer bij mezelf, meer gevuld, meer in ontspannen verbinding met mijn omgeving.

Hoi Wouter, Gisteren zat ik te denken hoe mijn leven is veranderd. En hoe het nog steeds verandert sinds ik naar je sessie ging. Wilde je nog even bedanken!

Nogmaals heel erg bedankt. Ik vind het echt fantastisch hoe je hebt geholpen om zo’n complexe draaikolk van emoties en gebeurtenissen te structureren. Ik voel me rustiger, gecentreerd en… vol blije verwachting… of zoiets.

Waar bevrijdend energiewerk bij helpt

Dit werk is bovenal transformerend. Dat betekent dat het je helpt jezelf te bevrijden. Het is groei, ontwikkeling en bewustwording zonder weerstand of strijd.

  • Voor een schoon, gezond en krachtig energieveld
  • Het geeft je kracht en bescherming als je wordt geleid door de waan van de dag of onder maatschappelijke druk staat
  • Het bevrijdt je van verlammende en vermoeiende effecten van (collectieve) negativiteit
  • Als je wilt werken aan transformatie van mentale en emotionele lasten als woede en angst
  • En bij verlichting van geestelijke klachten en symptomen

INNERLIJKE BEVRIJDING

Bevrijdend energiewerk
in de praktijkruimte

 

€ 69 / 45 minuten
€129 / 1,5 uur

Persoonlijk consult
1 op 1
in Eindhoven

INNERLIJKE BEVRIJDING

Bevrijdend energiewerk
op afstand

 

€ 65 / 45 minuten

Persoonlijk consult
1 op 1
ondersteunt via beeldbellen

Veel gestelde vragen

Hoe verloopt een energetische sessie in de Praktijkruimte in Eindhoven

In de praktijkruimte in Eindhoven werk ik met jou via fysieke aanraking. Mijn werk is voelbaar, eenvoudig en concreet. Tijdens een sessie richt ik me doorgaans op je rug en hoofd, waarbij je kleren aan blijven. Je hebt de vrijheid om tijdens de sessie te zitten of te liggen, en er worden geen intieme plekken aangeraakt. We starten de sessie, indien gewenst, met een kopje koffie, water of thee en een gezellige babbel.

Hoe verloopt een energetische sessie op afstand

Als je een sessie boekt om vanuit je huis of een ander plek met me te werken, dan ontvang je bij je boeking een link voor het beeldbellen. Via teamview (in elke webbrowser te gebruiken) kunnen we met elkaar communiceren. Er is alle ruimte om vragen te stellen. Vaak praten we wat langer als daar behoefte aan is. Ikzelf heb vaak minimale informatie nodig. Vervolgens beginnen met werken, jij kunt je ontspannen of iets doen. We kunnen hierbij de verbinding openlaten of sluiten, zoals jij het prettig vindt. Ik meld me vervolgens als ik klaar ben. Er is dan ruimte om te delen wat we ervaren hebben.

M

Wat mensen ervaren

Hierbij een berichtje van een dankbaar persoon! De sessie met jou heeft veel positieve dingen opgeleverd en werkt natuurlijk nog steeds. Het was heel fijn dat je zo “aanwezig” bleef. Je raakte niet verstrikt in het drama.

Je legt direct, vertrouwelijk en rustig de vinger op de juiste plek. Ik kon mijn probleem in mijn lichaam voelen toen we praatten. Direct na het consult ervaarde ik extra ruimte. Ik heb helderheid gekregen in lichaam en geest. Zo mooi!

Jij hebt het mogelijk gemaakt om mij de kracht te laten ervaren die ik nodig heb om mijn pad te bewandelen. Verwondering en dankbaarheid.

Verwondering over hoe ik het leven nu ervaar en veel dankbaarheid voor jouw bijdrage hieraan.

Bedankt voor je bijzondere sessie! Ik merk dat ik mijn negatieve gedachten veel sneller kan omzetten in positieve.

Je sessie gaf me een nieuw perspectief op een thema dat al mijn hele leven speelt. Ik heb jarenlang veel therapeutisch werk aan mezelf gedaan. Ik ervoer dit pijnpunt in mij alsof het voor het eerst duidelijk voor me was.

Heb je een vraag? Neem gerust contact met me op! Dan kijken we er samen naar.

Thema's

Ziekte en herstel

Innerlijke bevrijding

Innovatie kracht

events