Systemisch & energetisch werk

Mijn naam is

Wouter Bosch,

ik werk als

energetisch therapeut,

systemisch therapeut,

coach,

leiderschapsontwikkelaar,

organisatieontwikkelaar en begeleid mensen energetisch bij het sterven.

Ik heb voor het eerst met iemand gewerkt die pijn had toen ik 14 jaar oud was. Een kleine 40 jaar werken met allerlei verschillende situaties heeft mij geholpen om als maar sensitiever en begripvoller te worden.

Ik werk met baby’s, kinderen en volwassenen vanaf de geboorte tot aan het sterven. Met gezondheid en ernstig ziekten. Met werkzoekenden tot aan directieteams van top 100 bedrijven.
Mijn talent en compassie om waar te nemen en met de energie van een situatie te werken zijn altijd aanwezig. Ik houd ervan om je de schoonheid van elk moment te helpen ervaren, hoe moeilijk of zwaar iets ook mag lijken. Bewustzijn van de intensiteit van het moment helpt je iets ogenschijnlijk onmogelijks te transformeren in iets nieuws.

Dat is mijn leven en ik houd van wat ik doe. Je bent van harte welkom om met me te werken.
Voel je vrij om contact met me op te nemen.

Magnetiseur - Energetisch therapeut
Werken met onvoorwaardelijke energie is voor mij gewoon. Het vormt de basis van al mijn werk en is het mooiste en meest zinnige dat ik kan doen.
Systemisch therapeut & opsteller
Systemisch werk is een oplossingsgerichte manier om de krachten en invloeden in systemen voel- en zichtbaar te maken. Ik begeleid dit bijzondere werk met veel liefde.
Bewustzijnscoach
Het is erg moeilijk om te weten wat er precies in jezelf gebeurt als je tegen innerlijke belemmeringen aanloopt, iets traumatisch meemaakt of als je bijvoorbeeld geleid wordt door de waan van de dag. Zeker als bepaalde patronen als kind al aanwezig waren. Mijn sensitiviteit maakt het mogelijk dat ik waarneem wat er in je gebeurt, fysiek, emotioneel, mentaal of psychisch. Dat kun je met me onderzoeken, spiegelen en er bewust van worden.
Leiderschapsontwikkelaar
Leiderschap komt niet uit het nadoen van iemand anders of dat je een betere versie van jezelf wilt worden. Dat is niet serieus. Leiderschap komt diep vanuit jezelf. Daarvoor moet je jezelf bevrijden. Al mijn werk staat in het teken hiervan.
Organisatieontwikkelaar
Organisaties en groepen mensen die een doel nastreven hebben voor mij altijd een speciaal plekje. Hoe kan een team optimaal en zo krachtig mogelijk functioneren?
Stervensbegeleider
Aan het eind van iemands leven is het prachtig als er in harmonie kan worden overgegaan. Energetisch werk draagt bij om deze liefde bewust te ervaren.

ACHTERGROND

Ik ben geboren in 1971 in De Lutte in Nederland en studeerde Biomedische Werktuigbouwkunde aan de Universiteit van Twente. Vervolgens ben ik in het corporate bedrijfsleven gestapt. Meer dan 10 jaar heb ik voor multinationals projecten uitgevoerd in binnen- en buitenland. Samen met anderen heb ik in deze tijd boeiende transformaties begeleid voor verandering van structuur en ontwikkeling van leiderschap en cultuur.

Daarna ben ik naar Tsjechië getrokken. In Praag heb ik een coachingsbureau opgericht en later werd ik directeur van een internationaal opererend Tsjechisch productiebedrijf. Na vervolgens een korte tijd in Rome gebivakkeerd te hebben, heb ik mij in 2012 weer in Nederland gevestigd.

Na mijn terugkomst in Nederland ben ik energetisch werk gaan aanbieden voor iedereen en ook specifiek als

alternatieve genezer.

Ik heb mij daarnaast verdiept in het systemisch werk. Altijd met een wil om bij te dragen aan het bevrijden van de mens en het nieuwe mogelijk te maken.

Wouter Bosch - alternatief genezer - energetisch therapeut
Energetische therapie Wouter Bosch

DE KERN

Het nieuwe mogelijk maken

Als zich iets nieuws in je leven toont wordt het makkelijk verdreven door de druk en snelheid van onze dagelijkse werkelijkheid. Mijn werk helpt je het nieuwe diepgaand en bewust te ervaren.
Daarvoor hoef je niet precies je situatie, ziekte of belemmering te begrijpen. Wil je vooruit, dan is je eigen subjectieve ervaring van belang. Dit bewust ervaren dat is waar ik je bij help, energetisch, systemisch en verbaal. Zodat jij je bewust en gelukkig kunt ontwikkelen, je zelfgenezend vermogen vergroot en jezelf weet te bevrijden uit elk ongewenst conflict.

MAAK CONTACT

Werk met mij samen
en ervaar wat mogelijk is

© 2023 – Wouter Bosch