Het bevrijden van kracht voor beweging, ontwikkeling en groei. Dat is de essentie van mijn werk.

– Wouter Bosch –

Systemisch & energetisch werk

Hi, dit ben ik.

Mijn naam is Wouter Bosch. Ik ben geboren in 1971 in De Lutte in Nederland en studeerde Biomedische Werktuigbouwkunde aan de Universiteit van Twente. Vervolgens ben ik in het corporate bedrijfsleven gestapt. Meer dan 10 jaar heb ik voor multinationals projecten uitgevoerd in binnen- en buitenland. Hier ontwikkelde ik mij vanuit het vak van organisatieveranderaar en projectmanager naar leiderschaps- en cultuurontwikkelaar.

Daarna ben ik naar Tsjechië getrokken. In Praag heb ik een coachingsbureau opgericht en later werd ik directeur van een internationaal opererend Tsjechisch productiebedrijf. Na vervolgens een tijd in Rome gebivakkeerd te hebben, heb ik mij in 2012 weer in Nederland gevestigd.

Wat mij beweegt

Rond mijn 13de levensjaar heb ik voor het eerst energetisch met iemand gewerkt. Ik wist altijd dat ik het kon, maar zeker weten doe je dat niet. En hoe dat is weet je ook niet. Het is een bijzondere ervaring om een eerste keer te voelen dat een pijnlijke plek vanzelf warm wordt, er allerlei voelbare energie wordt uitgewisseld en dat vervolgens een klacht verdwijnt.

Ik besefte ook dat er nog ‘meer’ was zonder te weten ‘wat’ dat was. Voor mij een nieuwsgierigheid die mij lang heeft geleid. Alsof ik onze realiteit in al zijn volheid wil beschouwen, wil kennen. Niet zozeer om het verstandelijk te begrijpen maar veel meer om mogelijk te maken. Om de energie te laten stromen.

De kern van mijn werk is om me leeg te maken en energie door te geven. Energie van de kosmos, het universum, god of welk woord jij daaraan wilt geven. Veruit de meeste mensen kunnen dit direct zintuigelijk waarnemen als fysieke warmte en geestelijke rust en stabiliteit, ook op afstand.

Het werken met energie heb ik erg uitgebreid leren kennen door er mijn hele leven mee te leven. Het is uiteindelijk een vermogen dat me helpt bij waardevrij waarnemen, voelen wat er in iemand of in een systemisch veld gebeurd, bij coaching, familieopstellingen, leiderschapsontwikkeling en organisatieontwikkeling.

Als we energetisch werken stroomt de energie voor zover dat mogelijk is. Dit is voor iedereen verschillend maar altijd bevorderlijk. Voor veruit de meeste mensen brengt het veel en voor enkelen brengt het niet zo veel.

De energie kan ook oude weggestopte herinneringen naar boven brengen. Dit geeft je de mogelijkheid om het vervolgens werkelijk los te laten en stappen te zetten naar innerlijke heling, bevrijding of bijvoorbeeld een nieuwe richting in je bedrijf.

Het is belangrijk te weten dat mijn werk plaats vindt zonder dwang of manipulatie door kennis. Het is een natuurlijke en onvoorwaardelijke uitwisseling.

Thema's

Ziekte en herstel

Innerlijke bevrijding

Innovatie kracht

events