Energy healing online

Maak een afspraak

met Wouter Bosch (Energetisch therapeut Eindhoven)

Lokatie

Thuis, ziekenhuis of elke willekeurige lokatie.

Tarief

€65 / sessie van 45 minuten

Opties

Hiernaast kun je online een moment kiezen die jou het beste uitkomt.

Betalingsmogelijkheden

Creditcard, iDeal, PayPal
Bevestigingsmail
Na het boeken ontvang je een bevestigingsmail met alle belangrijke informatie voor het energetisch behandelen.

Waar een energetische behandeling op afstand je bij helpt

Energetische therapie ondersteunt je tijdens ziekte en met kwalen op de volgende wijze:

N
Verlichting van pijn, klachten en symptomen
N
Stimuleert genezing en herstel
N
Bevordert innerlijke rust en zelfvertrouwen
N
Ondersteuning bij medische trajecten
N
Acceptatie, vitaliteit en levenskracht
Energy healing online

Feedback en testimonials

Kanker behandeling
Het gaat goed met mij. De hoofdpijn is weer weg inmiddels en ik heb wat meer energie dan tot nu toe. Dank je wel lieve man.
TIA
Hallo Wouter. Welke wonderen kun je verrichten. Het verschil nu met mijn moeder is al heel goed zichtbaar. Na de afstandsbehandeling heeft ze ook direct minder pijn. Zo blij mee. Heel erg bedankt voor alles.
Chronische ziekte
Wouter heeft me 3 keer behandeld. De eerste keer op afstand. Dat was een bijzondere en intense ervaring. Het leek alsof mijn buik in brand stond. De tweede en derde behandeling waren in zijn praktijk. Wat een liefdevolle ervaring was dat, wauw. Het heeft de problemen in mijn onderbuik enorm verbeterd en ik geniet weer van het leven.
Dieper contact met jezelf
Wouter, bedankt voor de mooie en lieve behandeling gisteren. Ik heb eindelijk goed en diep geslapen. Ik voel me weer wat dichter bij mezelf, zelfverzekerder.
Coronaklachten en angst
Tijdens de behandeling op afstand viel ik in een diepe slaap en toen ik wakker werd was ik volkomen kalm en volledig bij bewustzijn. De milde coronaklachten en angstige gevoelens over de situatie in de wereld zijn verdwenen. Ik voel mezelf weer. En sindsdien slaap ik goed. Bedankt Wouter.
Ziekte van Crohn
Beste Wouter, bedankt nogmaals. Meteen na ons werk ging het heel goed met me. Ik voelde een grote bevrijding. Nu een jaar later heb ik nog steeds geen erge klachten gehad van mijn buik. Ik kan er veel makkelijker mee leven. Hartelijke groeten.
Behandeling acute pijn
Je behandelde mijn acute oorpijn op afstand en ik belandde in een diepe slaap thuis op de bank. Ruim een uur later werd ik wakker. Ik las je sms met de vraag of de pijn was afgenomen en dat ik waarschijnlijk slaperig zou worden. Geweldig. Je zei dat het goed zou zijn om eraan toe te geven. De ontsteking was er nog, maar was veel draaglijker geworden.

Veel gestelde vragen

Hoe verloopt een afstandsbehandeling?

Tijdens onze live afspraak starten we het proces door met elkaar te praten en nemen daarvoor de tijd die nodig is. Vaak heb ik aan minimale informatie voldoende. Daarnaast heb jij alle vrijheid om vragen te stellen over elk aspect dat je wilt bespreken. Als we met het energetische werk starten kun je ontspannen, huishoudelijke taken uitvoeren of een korte wandeling maken. Je hoeft zelf niks te doen. Als gewenst, kunnen we de telefonische verbinding openhouden tijden het werk. Na ongeveer een half uur is het grootste deel van het werk voltooid. We nemen dan opnieuw contact op om ervaringen uit te wisselen. Meestal voel je je zeer prettig, en als het mogelijk is duiden we bepaalde aspecten.
Wat gebeurt er tijdens een online healing?
Tijdens een healing of afstandsbehandeling vindt er een uitwisseling van energie plaats. Als vanzelf word je energie aangereikt waar je lichaam en geest iets mee kunnen doen. Dit verloopt vanzelf en daarvoor hoef je niks te doen. Je hoeft het alleen te willen. Het is oprecht dienstbaar werk. 
De benodigde energie komt vanzelf en heeft vaak onmiddellijk waarneembaar effect. Er is best veel energie nodig om dat wat ziek maakt te transformeren naar iets dat werkt voor je. Wat je als eerste ervaart is innerlijke rust en vermindering van klachten. In tweede instantie uit het zich vaak in verbeterd slapen, toegenomen energie, er weer zin in hebben, betere verdraagzaamheid van medicijnen, en het overwinnen van innerlijke belemmeringen.
In gevallen van ernstige ziekte kan het werken met me in mijn praktijk in Eindhoven raadzamer zijn. Dit komt simpelweg doordat er dan veel energie ‘op het fysieke vlak’ nodig is om verandering en herstel te bewerkstelligen. Dat lukt gemiddeld beter als we elkaar fysiek ontmoeten. Maar je kunt zeker eerst dit proberen als een reis naar Eindhoven moeilijk voor je is.
Wanneer kiezen voor energie werk op afstand?

Een afstandsbehandeling is een uitstekende optie:

  • als je bedlegerig bent
  • als je bent opgenomen in het ziekenhuis,
  • bij acute ongevallen
  • ook erg geschikt bij minder ernstige aandoeningen,
  • als een vorm van reguliere ondersteuning (denk aan herstel van chronische aandoeningen)
Wat voel je tijdens een Energy healing?
Wat je tijdens een healing ervaart, is zeer divers en hangt af van wat op dat moment nodig is in jouw specifieke situatie.
Je hoeft voor resultaat tijdens de behandeling niet iets bewust te ervaren, maar veel mensen doen dit wel. Sommigen ervaren eindelijk een gevoel van fysieke en mentale ontspanning, terwijl anderen juist energieker worden. Vaak verminderen klachten en kun je direct verbeteringen opmerken, vooral ook op geestelijk vlak. Soms neemt de intensiteit van klachten tijdelijk toe, maar dat vormt nooit een probleem.
In onze verbinding richt de energie uitwisseling zich intuïtief op datgene waar mijn werk aan kan bijdragen. Hoewel het af en toe intens kan zijn, veroorzaakt het nooit schade. Bij ernstige ziekten (en soms in andere gevallen) is intensiteit vereist; We kunnen de telefonische verbinding openlaten tijdens het werk, zodat je gewoon met me kunt praten als je dat wilt.
De diepere impact van mijn werk ligt in het bewuster worden van jezelf. Ziekte plaatst mensen vaak in een mentale strijd. Mijn werk brengt je in contact met je innerlijke kracht, met ‘wat je werkelijk bent’. Dit geeft je de echte vermogens om met acceptatie en zonder strijd een leefbare balans te vinden of voorbij te groeien aan ziekte.
Wat kost energetische therapie op afstand?

De kosten van een energetische behandeling zijn voor alle aandoening en ziekten hetzelfde. Prijzen zijn inclusief btw.

45 minuten live werken op afstand: €65

Energie healing op afstand vergoeding

In mijn praktijk is het niet mogelijk om de behandelingen (gedeeltelijk) te laten vergoeden door middel van een zorgverzekering.

Liever 1 op 1 met me werken in Eindhoven?
Dat kan ook. In geval van ernstige ziekte en als je liever in mijn buurt bent als we werken dan ben je van harte welkom in Eindhoven.

Heb je een vraag? Neem gerust contact met me op! Dan kijken we er samen naar.