Familieopstellingen Eindhoven Wouter Bosch

Familieopstellingen van
Wouter Bosch

Regulier
Sinds 2012

Toegankelijk voor
Iedereen

Vraagstukken
Persoonlijk
Werk gerelateerd
Ziekte en kwalen
Maatschappelijk

Open familieopstellingen

 

Eindhoven

Werk een dag lang in innerlijke vrijheid. Word deel van een opstelling over een eigen vraagstuk of die van een ander. Erken hoe je deel bent van een groter geheel. Ontdek daarin je innerlijke patronen, afhankelijkheden en fricties. Voel het in je lichaam, hart en ziel. Doorzie je belemmeringen. Ontsluit je volle potentieel.

Over de workshop

We starten de workshop om 10:30 uur en vanaf 10:00 uur ben je al welkom in de zaal waar je kunt genieten van een kop koffie of thee. Je neemt deel zoals jij dat wilt, door het stellen van vragen, al dan niet deel te nemen aan opstellingen en voel je vrij om jezelf volledig te erkennen. Het is een veilige omgeving waar je jezelf kunt zijn en waar al je vragen welkom zijn. Tijdens de middagpauze laden we op met een gezonde lunch. Wanneer de klok 17:00 uur aangeeft, sluiten we de workshop af. We nemen voldoende tijd om de lessen en inzichten die je hebt opgedaan te laten bezinken.

Lokatie Familieopstellingen Eindhoven

De workshops worden gehouden in Punt-C. Adres: Daalakkersweg 10-16, Hal 10, 5641 JA Eindhoven (Sectie C).
Sectie-C is goed te bereiken. Vanaf Centraal station 9 minuten met de fiets en 13 minuten met de bus, lijn 5. Er zijn gratis parkeerplekken op het terrein en voor grote groepen hebben we een grote parkeerplaats achter Hal 10.
Het is op de eerste verdieping en er is alleen een lift aanwezig voor goederen of een rolstoel.

Familieopstellingen van Wouter Bosch in Eindhoven

Schrijf je hier in

Bij inschrijving kun je via de site betalen (IDEAL, credietkaart, Paypal).
Je ontvangt een email direct na succesvol boeken

Voorwaarden

Workshops 2023

Workshops 2024

Schrijf je alvast in voor de workshops in 2024

Opstellingen die je in het diepst van je wezen bewegen

Feedback

“Werken met Wouter is een bijzondere ervaring.
Hij biedt veel respect en ruimte. Hij laat volledig toe wat je voelt en wat er gebeurt. Het kan dus helemaal “daar” zijn. Sterk aanbevolen!”

familieopstellingen feedback

“Hoi Wouter, hoe gaat het met je? Ik wilde je even laten weten dat je mijn inspiratiebron bent geweest om een opleiding tot therapeut te gaan volgen. Dit is een van de betere keuzes in mijn leven geweest. Dus bedankt voor de pure, eerlijke en warme manier waarop je me het gevoel hebt gegeven dat er zoveel meer in mij zit!”

Familie opstellingen Eindhoven feedback

Je hebt me laten ervaren en voelen wat mijn relaties zijn met mensen en familie. En welke obstakels een rol spelen in de manier waarop ik denk. Toen de rode draad eenmaal duidelijk was, werden oplossingen gevonden. Op een volkomen eerlijke manier kreeg ik inzichten die ik niet voor mogelijk had gehouden.”

Familie opstellingen van Wouter Bosch

“Nog even bijkomen van de indrukwekkende dag gisteren. Veel dingen lijken nu erg nutteloos, dus ik zit echt een tijdje in mezelf om te voelen wat er is gebeurd. Nog steeds grote ogen van het huilen van gisteren. Fijn om dat te ervaren en te voelen. Het voelt voor mij dat er een begin is gekomen om mezelf meer te kunnen openen, om meer hier te zijn.”

Feedback familieopstellingen

“Complimenten voor je heldere en professionele aanpak. Het gemak waarmee je de juiste vragen stelt. En je vermogen om de dynamiek en onderliggende aspecten bloot te leggen is geweldig. Het resultaat is verbluffend. Bedankt hiervoor!!

Veelgestelde vragen

Wat is een goede systemische vraag?
Je kunt alles opstellen. Maar de kracht van systemisch werk komt pas echt tot zijn recht als je een juiste vraagstelling en innerlijke houding hebt ten aanzien van dit werk. Daar help ik je bij op de dag dat de bijeenkomst plaatsvindt. Ook als je geen ervaringen met systemisch werk hebt.
Belangrijk is wel dat je openstaat voor nieuwe inzichten en een gezonde nieuwsgierigheid hebt. Belangrijk is ook dat je niet wilt dat iemand anders jouw probleem oplost. Dus dat je je eigenaar voelt van je situatie, maar het is je tot nu toe niet gelukt verandering in een situatie (persoonlijk, familiair, werk, ziekte, etc) te krijgen.
Wanneer is het beter niet mee te doen aan een opstelling?
Ben je geestelijk instabiel, moet je na een hectische periode eerst nog eens landen, gebruik je zeer frequent anti-depressiva, drugs of hallucinerende middelen dan kun je beter een tijd wachten. Energetisch werk dat ik aanreik kan in dit soort gevallen wel wat voor je betekenen. Het werkt buiten beelden en indrukken om. En vandaar kan het ook in dit soort gevallen kracht geven om eerst je balans te hervinden. Vandaaruit ontstaat de mogelijkheid systemisch te werken. Neem contact met me op als je jouw mogelijkheden wilt onderzoeken Dan kijken we er samen naar.
Kan ik deelnemen aan een opstelling als ik (chronisch) ziek ben of kanker heb?
Dat blijkt vaak te kunnen. Zelfs in terminale fase kun je bij mij opstellingen doen. Natuurlijk wel als je nog enigszins mobiel bent. De manier waarop we werken geeft je energie, waardoor je kunt deelnemen aan de dag. Ik ben daar graag van te voren van op de hoogte. Eerst 1 op 1 werken is in dit soort gevallen vaak een goede voorbereiding voor een familieopstellingen bijeenkomst. Mocht je graag willen deelnemen neem dan contact met me op, dan kijken we naar de mogelijkheden.
Familieopstellingen hoe werkt het?
Het werken met opstellingen biedt een oplossingsgerichte manier om potentieel te bevrijden en iets te helen. Veel methoden benaderen enkel een persoon, waarbij een opstelling een individu als deel van een systeem beschouwt, bijvoorbeeld van een familie, een bedrijf, gemeenschap of etnische achtergrond.
Je werkt daarom met ‘wat is’ in plaats van je eigen incomplete beelden. Dit geeft je de mogelijkheid om afhankelijkheden en relaties te verhelderen, die je in het ‘hier en nu’ actief kunnen beperken in geluk, gezondheid en succes.
Wat zijn familieopstellingen?
Bij familieopstellingen stellen we ‘in de ruimte op’. We gebruiken elkaar om belangrijke aspecten uit een systeem te representeren. Je wordt daarbij begeleid. Door mensen ten opzichte van elkaar te plaatsen toont zich de manier waarop iets relateert aan andere elementen in haar meest fysieke en wezenlijke verschijningsvorm. Het geeft daardoor zichtbare, hoorbare en lichamelijk voelbare inzichten en stappen vooruit.
Wat doen familieopstellingen en systemisch werk met je?
Doordat vraagstukken in een fysieke, heldere en tastbare vorm ruimtelijk staan opgesteld herken en erken je misschien jouw eigen plek. Je voelt sensaties of impulsen van waaruit je bijvoorbeeld vrede kunt sluiten of iets kunt loslaten. Je erkent misschien dat wat bijdraagt tot heling, hoe je in liefde kunt verzoenen met mensen of bijvoorbeeld een ziekte, misschien herken je onbekende krachtbronnen of vind je manieren hoe je wél kunt samenwerken met collega’s, hoe je gezonde relaties kunt onderhouden, vervulde partnerrelaties aan kunt gaan, hoe je vol je kwaliteiten kunt laten stromen, en nog veel meer.

Wil je liever 1 op 1 systemisch werken? Dat kan ook.

Systemisch Consult

Vragen systemisch benaderen is een fascinerende ervaring om verstrikkende verbindingen en overtuigingen te doorzien en innerlijk voelbare stappen vooruit te maken.
Het biedt oplossingsrichtingen die je essentie raken en je met een dergelijke zekerheid niet kunt bedenken. Door de kracht van deze specifieke manier van benaderen zet het aan tot beweging, heling en transformatie.
Ook al werken we ongedwongen en in een kleine setting het is mijn kunst je de systemische energie, verbindingen en dynamieken diep te laten ervaren.