Systemsich Consult

Boek hier je sessie

Adres Praktijk energetische therapie

Torenallee 28-22, 5617 BD, Eindhoven (Stijp-S)

Betalingsmogelijkheden

Creditcard, iDeal, PayPal
Bevestigingsmail
Zodra je een afspraak hebt gemaakt, ontvang je een bevestigingsmail met alle benodigde details. Je bent welkom om te werken aan jouw groei en herstel. Voel je vrij om contact met me op te nemen als je meer informatie wilt over de mogelijkheden van mijn werk voor jouw situatie en herstel.
Voor wie

Systemisch Consult & coaching

Persoonlijke vraagstukken
Relatieproblematiek, verwerking verlies, rouwverwerking en echtscheiding
Emotionele problemen
Traumaverwerking
Verwerking van eenzaamheid
Geschiedenis van misbruik of als je ongezonde relaties onderhoudt
Aanhoudend onzeker, buitengesloten of beschaamd gevoel
Bij niet verklaarbare boosheid, walging of verdriet

Feedback en testimonials

Ik voelde dat je op de goede weg was met het ontrafelen van mijn patronen. Op een zachte manier confronterend en verhelderend, maar vooral helend. Ik heb inzichten gekregen die me de rest van mijn leven bij zullen blijven. Ik kijk er met verbazing op terug.
Ik wil je nogmaals bedanken voor afgelopen vrijdag. Ik vond het echt krachtig. Ik denk dat het nog wel een tijdje zal blijven werken. Ik heb er veel aan gehad.
Ik ben super blij met je woorden en het proces ‘die ergens erg lief waren’ ook al was het soms ook super zwaar!
Ik voelde me erg goed tijdens en na de laatste sessie, ik heb een heel rustig gevoel over mezelf. Ik merk dat ik rustiger reageer in moeilijke gesprekken, zowel thuis als op het werk. Ook als ik me teleurgesteld voel, blijf ik kalm.
FAQ – veel gestelde vragen
Wat is systemisch werk?
Systemisch werk is een oplossingsgerichte manier van werken. Deze manier maakt het mogelijk om potentieel te bevrijden en iets heel te maken.

Veel therapieën benaderen enkel een persoon met een probleem. Systemisch werk beschouwt een individu en zijn situatie als deel van een systeem. Dat kan iemands familie zijn. Maar ook bijvoorbeeld zijn etnische achtergrond, een organisatie of zijn verleden.

Het brengt voordelen als je iets beschouwt als deel van een groter geheel. Je ervaart wat heel maakt. En ook wat bevrijdt, wat je kan openen voor een vervuld leven, vol liefde en verzoening.

Wat is een systemische vraag?
Een systemische vraag onderzoekt hoe delen van een systeem zich onderling verhouden. Daarbij kun je denken aan hoe familieleden zich onderling verhouden. Misschien heb je daarbij een goed beeld, maar dat beeld is hoe jij je verhoudt tot het geheel. Het is niet het totaalbeeld van een systeem (in dit geval de familie).

Je kunt systemisch gaan werken als je al vaak geprobeerd hebt om te veranderen en het lukt maar niet. Of als je denkt: “Dat is genetisch”. Of als je bewust bent dat jouw situatie deel van iets groters is zonder dat je precies weet hoe.

Hoe werk je systemisch?
Er bestaan verschillende manieren om systemisch te werken. Welke manier het meest pas is afhankelijk van de context en datgene wat je wilt bereiken. Bij het 1 op 1 werken gebruiken we voorwerpen zoals blokjes. En we kunnen ook lichamelijk werken. Dan werken we hetzelfde als bij familieopstellingen.
Wat doet een systemisch coach?
Een systemische coach geeft inzicht hoe delen van een systeem zich onderling verhouden. Denk daarbij aan individuen, groepen, organisaties, situaties, problemen of bijvoorbeeld ziektes.

Hieruit valt veel over afhankelijkheden en verstrikkingen te achterhalen. Systemen hebben invloed op de delen waar ze uit bestaan.

Het inzicht wordt verkregen de afhankelijkheden en verstrikkingen tussen de systeemdelen te beschouwen.

De coach helpt iemand erbij zijn plek met alle invloeden gewaar te worden. Dit leidt automatisch tot ontspanning, bevrijding en verandering.

Wat doet een systemisch therapeut?
De systemisch therapeut helpt je de achtergrond van je ziekte of klacht te ervaren. Dit maakt je bewust hoe je ziekte samenhangt met je verleden of familie van afkomst.
Dit helpt je om je gezonder of vrijer met de diepere achtergrond van je ziekte te verhouden.

Heb je een vraag? Neem gerust contact met me op! Dan kijken we er samen naar.